Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
anca pisze:Przebywając w ZK nie mogłaby też wykonywać pracy zarobkowej...(...)
Bunia pisze:Napisałam wniosek do sadu, po tym jak piękna pani zadzwoniła do mnie kolejny raz domagając się zgody na czasowe oddalenie na pierdoły /" co Pani szkodzi/". Jak jej zaczęłam nie powiem który to już raz tłumaczyć o warunkach odbywania kary w SDE /i,że ważną sprawą rodzinną ,którą ja w/g niej nie rozumiem - spotkanie calonocne z chłopakiem, który wrócił akurat zza granicy/ chyba się zdenerwowała, podniosła głos. Na to ja ,że jeżeli się nie uspokoi to ja nie zamierzam z nią rozmawiać i już możne napisać skargę do sądu, gdyż jej zgody nie udzielam. Ona tedy "kto dał Wam k...a prawo ograniczać moja wolność!!" Na mój gust to ona sama, godząc się na odbywanie zastępczej kary pozbawienia wolności w SDE. Po czy stwierdziła jeszcze,że i tak wyjdzie kiedy będzie chciała i gdzie będzie chciała i możemy jej g...o zrobić ". Po czym się rozłączyła.
jarosj pisze:Zastępcze kary aresztu za wykroczenie? Jeżeli jednak się dobrze domyślam, co autor miał na myśli, to chyba ustawa ich nie pominęła.
Wróć do Kuratorzy dla dorosłych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość