mam pytanie dla mnie wazne

Nie wiesz gdzie zamieścić swój temat? Jeśli jest niezwiązany z żadnym z utworzonych działów zamieść go właśnie tutaj.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

mam pytanie dla mnie wazne

Postautor: pepe » 03 gru 2006, 13:07

Witam. Przydzielili mojej dziewczynie kuratora z powodu nie chodzenia na pierwsze godziny lekcyjne (spoznia sie) no i moje pytanie jest takie: co ten kurator bedzie robil??? budzil ja chodzil z nia do szkoly rano?? pomozcie mi bo ja nie mam pojecia.dodam ze dziewczyna jest grzeczna spokojna nie zaden lachon....a nie wiem czy w dobrym miejscu umiescilem ten temat... za odpowiedz z gory dziekuje. pozdro
pepe

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: tomek » 03 gru 2006, 20:44

Mając tak tak niewiele informacji oraz biorąc pod uwagę, że są to informacje tylko jednostronne, nikt nie udzieli Ci odpowiedzi co słuszności takiego obrotu spraw. Ponadto kuratorzy wykonują orzeczenia Sądu a nie polemizują z nimi.Kurator który się pojawi wytłumaczy Twojej dziewczynie co będzie robił podczas pełnienia nadzoru i na czym to wszystko polega. Tak więc trochę cierpliwości. Pozdrawiam
tomek
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Wróć do Sprawy różne