propozycja na wakacje

Poszukuję, polecam, informuję ... czyli wszystko to, czym chciałbyś podzielić się z kimś jeszcze :)

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

propozycja na wakacje

Postautor: legus » 09 cze 2011, 13:50

szanowni kuratorzy!
Spełniając prośbę mojej kierowniczki chciałbym Was poinformować o możliwości spędzenia urlopu w Gdańsku - Sopocie w okresie wakacyjnym od 01.07-25.09.2011 roku.
Moja kierowniczka dysponuje 3-pokojowym, umeblowanym i wyposażonym mieszkaniem w bloku 4-piętrowym w dzielnicy Gdańsk ¯abianka. Praktycznie jest to granica miast Gdańsk - Sopot, do morza 5 minut, na monciaka można dojść w 15 minut, blisko Skm, pętla tramwajowa.
W razie chęci skorzystania z oferty proszę szczegóły ustalać pod numerem telefonu 601 290 730.
Mam nadzieje, że administrator się nie obrazi, ale dla kuratorów przewidziano atrakcyjne promocje :)
Pozdrawiam michał
raz pod wozem, raz pod wozem.
legus
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: Bosman » 09 cze 2011, 14:15

Super oferta!
Mieszkałem na ¯abiance (przy ul. Pomorskiej) na pierwszym roku studiów. Ciekawa lokalizacja, świetna baza wypadowa na wakacje, dla kogoś kto chce spenetrować Trójmiasto - blisko morze, blisko Sopot, a i na stare miasto w Gdańsku rzut beretem, można i do Gdyni. Do Sopotu lub Brzeźna (na molo; w Brzeźnie za czasów moich studiów było kameralne molo - może go jeszcze tubylcy nie rozebrali) plażą - polecam. Plus trasy rowerowe-deptaki niedaleko linii brzegowej. Tramwajem lub skm-ką można dojechać wszędzie.
Niestety nie skorzystam, bo moja córka rozniosłaby tę chałupę w drzazgi.
Bosman
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: piksel » 11 cze 2011, 19:38

zażenowało mnie to ogłoszenie. dostrzegam w nim jakąś niestosowność. rozumiem że to jest ogłoszenie komercyjne i kierowniczka z Iławy zdaje sobie także z tego sprawę. ciekawe, co na to kurator okręgowy? może i on skorzysta z takiej rewelacyjnej oferty
piksel

Podziękował : 17 razy

Postautor: Bosman » 12 cze 2011, 12:45

piksel pisze:ciekawe, co na to kurator okręgowy?
Zadzwoń i zapytaj.
Bosman
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: legus » 13 cze 2011, 10:30

Piksel, na przyszłość sugerowałbym kontakt pod numerem wskazanym w poście. Bawienie się w interpretowanie rzeczywistości na podstawie własnych domysłów w stylu: "rozumiem, że jest to ogłoszenie komercyjne..." może prowadzić do błędnych wniosków.
Muszę przyznać, że ja rzadko kiedy się żenuję, ale po Twoim poście zażenowany jestem.
A teksty w stylu "co na to kurator okręgowy" są żałosne...
Bosman dobrze podpowiada: zadzwoń i zapytaj!
raz pod wozem, raz pod wozem.
legus
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: morphine » 13 cze 2011, 20:23

W tym kraju jak ktoś jest miły to jest to już podejrzane..
¯enujące i smutne!!
morphine
UpLinker
UpLinker

Podziękował : 345 razy
Otrzymał podziękowań: 205 razy

Postautor: raskolnikow » 14 cze 2011, 20:53

Ale Piksel narobiłeś. W ramach pokuty wykup 3 miesięczny pobyt u pani kierownik :)
raskolnikow

Postautor: Aurelius » 14 cze 2011, 21:43

Temat zamykam. Jest ogłoszenie, jest podany nr telefonu. Wszystko w temacie. W kwestii szczegółów można dzwonić.
Nasze życie publiczne i społeczne będzie przecież takie jakim go uczynimy. Nikt nie zrobi tego za nas, ale i nikt nie powinien tego robić bez nas. (...) Tylko oportuniści i ludzie leniwi sądzą, że jest inaczej, wizjonerzy i liderzy z prawdziwego zdarzenia stawiają sobie zadania i z uporem godnym słusznej sprawy dążą do ich zrealizowania.
prof. Zbigniew Lasocik

VIP
VIP

Podziękował : 231 razy
Otrzymał podziękowań: 277 razy

Wróć do Ogłoszenia