Proces rejestracji prywatnego jachtu w Polsce

Biuletyny tematyczne, linki do artykułów prasowych i innych publikacji o kuratorach, jak i autorstwa kuratorów sądowych.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Proces rejestracji prywatnego jachtu w Polsce

Postautor: Zzibario » 11 maja 2024, 11:05

Cześć wszystkim! Mam pytanie dotyczące rejestracji prywatnego jachtu w Polsce. Chcę zarejestrować w Polsce jacht o długości około 20 metrów. Co jest do tego potrzebne? Jakie dokumenty są wymagane? Będę wdzięczny za wszelkie informacje i porady!
Zzibario

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: Proces rejestracji prywatnego jachtu w Polsce

Postautor: Jimbo » 11 maja 2024, 11:10

Witam! Jeśli chodzi o rejestrację prywatnego jachtu w Polsce, mogę polecić zwrócenie uwagi na specjalną ofertę firmy https://yacht-flag.com/poland. W ramach tej oferty za 950 euro otrzymujesz pełny pakiet usług, w tym rejestrację flagi dla prywatnego jachtu do 24 metrów, polską licencję radiową (MMSI + znak wywoławczy), tłumaczenie dokumentów na język polski z tłumaczem przysięgłym, polską flagę narodową i przesyłkę kurierską. Na ich stronie internetowej można znaleźć szczegółowy opis procesu rejestracji oraz listę wszystkich wymaganych dokumentów. Usługa ta zapewnia wszystkie niezbędne rozwiązania do wygodnej i szybkiej rejestracji jachtu w Polsce.
Jimbo

Re: Proces rejestracji prywatnego jachtu w Polsce

Postautor: Zzibario » 11 maja 2024, 11:17

Dzięki za rekomendację! Zapoznałem się z informacjami na stronie i wygląda to na świetne rozwiązanie do rejestracji jachtu w Polsce. Doceniam ich przejrzyste podejście do usług i szczegółowy opis całego procesu. Fajnie, że oferują kompletny pakiet usług w stałej cenie, co sprawia, że proces rejestracji jest łatwiejszy i bardziej przejrzysty.
Zzibario

Wróć do Biuletyny, publikacje kuratorskie