"Ogólnie jak mnie coś wzruszy" czyli nie samą pracą kurator żyje. Forum ogólne. Zaproponuj film, książkę, gatunek muzyki, podziel się swoimi zainteresowaniami, spostrzeżeniami ...
Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
autor: anca » 06 lis 2005, 21:34
to fakt...organizatorzy spisali się na medal...dziękujemy bardzo bardzo serdecznie.
Tez dziwi mnie brak sygnałów o tej imprezie na stronie...
Z tego co wiem ADMIN gotowy jest je zamieścić gdy taką potrzebę zgłoszą członkowie Stowarzyszenia /my niestety jestesmy tylko sympatykami:) a to za mało...

/
A zatem....członkowie.....jest tam kto??????
-
anca
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
autor: mała » 09 lis 2005, 23:14
Witam....wszystkich po fachu :D jestem kuratorem z Poznania i myślę , ze chętnie nasz zespół zintegrowałby się z innymi zespołami :wink: zawsze jakoś raźniej z ludzmi z branży.....ludzie przecież wykonujemy jeden z ciekawszych zawodów, nie jest nas wiele a dobrze byłoby się spotkac i poszalec.... :D :D porównac co i jak jest wróżnych rejonach Polski...może odreagowac ..tez :twisted: :D
-
mała
-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
autor: amator » 09 lis 2005, 23:47
Oj była była okazja do szalenstw na biesiadzie

, tylko dlaczego nie bylo zadnych przedstawicieli z okregu poznanskiego?
Na nastepna okazje trzeba poczekac do maja ... mam nadzieje ...
Halo halo !! Odezwijcie sie organizatorzy kolejnej biesiady i pocieszcie kolezanke(kolege?)!
-

amator
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
autor: mała » 09 lis 2005, 23:51
Witam.... :D czemu z Poznania nikogo nie było :( nie wiem.....może zbyt bardzo jesteśmy zamknięci.... :twisted: ale zmieniamy się .....myslę , że jesteśmy bardziej otwarci.....postaram się nadrobić obecnosc Poznania...pozdrawiam :D :D :D życzac miłej relakscji w czsie kolejnego długiego weekendu :lol:
-
mała
-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
Wróć do Film, książka, muzyka, zainteresowania ....