"Ogólnie jak mnie coś wzruszy" czyli nie samą pracą kurator żyje. Forum ogólne. Zaproponuj film, książkę, gatunek muzyki, podziel się swoimi zainteresowaniami, spostrzeżeniami ...
Uwaga administratora: Aurelius
Deck edytowałem Twój post w celu sprawdzenia BBCode [youtube][/youtube], do korzystania z którego namawiam w sytuacji linkowania treści z tego portalu.
Polecam wsłuchać się w chórki (szczególnie przy drugim ich wystąpieniu pod koniec) . Najlepiej w słuchawkach. Zaczynają się daleko w tle, a kończą się (takie powstaje wrażenie) tuż przed nosem. Bardzo fajne wrażenie. No i ten saks. Ano cały Lou Reed...
Wysłane przy użyciu Tapatalk...
Nasze życie publiczne i społeczne będzie przecież takie jakim go uczynimy. Nikt nie zrobi tego za nas, ale i nikt nie powinien tego robić bez nas. (...) Tylko oportuniści i ludzie leniwi sądzą, że jest inaczej, wizjonerzy i liderzy z prawdziwego zdarzenia stawiają sobie zadania i z uporem godnym słusznej sprawy dążą do ich zrealizowania. prof. Zbigniew Lasocik ______________
Świetne. Nie wiedziałem, że te meandry są Ci bliskie
Wysłane przy użyciu Tapatalku...
Nasze życie publiczne i społeczne będzie przecież takie jakim go uczynimy. Nikt nie zrobi tego za nas, ale i nikt nie powinien tego robić bez nas. (...) Tylko oportuniści i ludzie leniwi sądzą, że jest inaczej, wizjonerzy i liderzy z prawdziwego zdarzenia stawiają sobie zadania i z uporem godnym słusznej sprawy dążą do ich zrealizowania. prof. Zbigniew Lasocik ______________