II Ogólnopolska Biesiada Sądowych Kuratorów Zawodowych

"Ogólnie jak mnie coś wzruszy" czyli nie samą pracą kurator żyje. Forum ogólne. Zaproponuj film, książkę, gatunek muzyki, podziel się swoimi zainteresowaniami, spostrzeżeniami ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

II Ogólnopolska Biesiada SĄdowych Kuratorów Zawodowych

Postautor: marek z. » 12 kwie 2006, 23:41

Na prośbę jednego z organizatorów II Ogólnopolskiej Biesiady Sądowych Kuratorów Zawodowych, zamieściłem na stronie pliki tekstowe m. innymi zaproszenia na biesiadę, karty zgłoszeniowej i regulaminu/planu biesiady, które można pobrać, zapoznać się, wypełnić, wysłać itd...

Karta zgłoszenia
Regulamin
ZaproszenieRegulamin skrócony
Awatar użytkownika
marek z.
VIP
VIP

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Biesiada

Postautor: eFKa » 24 kwie 2006, 18:23

---------- 09:19 13.04.2006 ----------

Witam wszystkich serdecznie i w imieniu kuratorów z Ełku serdecznie zapraszam na Biesiadę!
Ogromne podziękowania dla administratora za pomoc w stworzeniu tego tematu!

---------- 18:23 24.04.2006 ----------

Drogie koleżanki i koledzy chciałabym poinformować wszystkich zainteresowanych Biesiadą, że przesunęliśmy termin dokonywania wpłat wpisowego do końca kwietnia. Są jeszcze wolne miejsca więc jeśli ktoś podjął decyzję w ostatniej chwili to serdecznie zapraszamy :)
A niezdecydowanych chciałabym szczególnie serdecznie namówić na wyjazd na Mazury :)
Pierwsza Biesiada była wspaniałą inicjatywą i myślimy, że warto tę tradycję kontynuować. Taki zjazd to wspaniała okazja do wypoczynku, bliższego poznania się, większej integracji naszego środowiska, a przede wszystkim do wymiany poglądów (szczególnie w kwestii zbliżających się zmian!).
Serdecznie wszystkich zapraszam w imieniu kuratorów z Ełku :)
Awatar użytkownika
eFKa

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: jotbe » 05 cze 2006, 22:10

---------- 22:08 05.06.2006 ----------

witam serdecznie - przykro mi że nie mogłem uczestniczyć w biesiadzie - pochwalcie się jak było - pozdrawiam

---------- 22:10 ----------

witam serdecznie :| - jak udała się biesiada :?:
jotbe
jotbe

Biesiada

Postautor: eFKa » 06 cze 2006, 15:43

Witam serdecznie!
O to czy Biesiada się udała należałoby zapytać uczestników :wink:
Od siebie mogę tylko napisać, że przyjechali naprawdę fantastyczni ludzie. Humory i pogoda dopisywały. Ja osobiście bawiłam się świetnie i w imieniu organizatorów chciałabym podziękować wszystkim biesiadnikom za wspólną zabawę. Mam nadzieję, że bawiliście się tak dobrze jak my :D
Pozdrawiam ciepło i do zobaczenia na III Ogólnopolskiej Biesiadzie Sądowych Kuratorów Zawodowych!
Awatar użytkownika
eFKa

Postautor: anca » 07 cze 2006, 17:01

Też bardzo żałujemy,że nas tam tym razem nie było.....no cóż .....może w przyszłym roku...?????:)
Do nastepnej biesiady jeszcze duzo wody upłynie...ale zdradżcie juz teraz kto zadeklarował jej zorganizowanie?????
anca
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 24 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy

Postautor: maskin » 07 cze 2006, 20:05

To żadna tajemnica. Następną imprezkę zorganizuje nam Kraków !!!Super co? Zupełnie nie rozumiem jak mogliście do nas nie przyjechać?
maskin

Postautor: anca » 07 cze 2006, 21:36

Maskin.....czyżby nasz brak był odczuwalny????:)
wytłumaczymy się na następnej biesiadzie...obiecuję:)
...postaramy się nadrobić wszystko:):):)..za obecność tym razem ręczę ,tym bardziej ,że niektórzy sposród nas Kraków darzą szczególnym sentymentem:)
...jestesmy też ciekawi szczegółów imprezy,która się odbyła....liczymy na nie:)
anca
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 24 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy

Postautor: jotbe » 08 cze 2006, 19:25

... i ja upominam się - Maskin ... jesteśmy ciekawi szczegółów imprezy - pozdrawiam
jotbe
jotbe

Postautor: maskin » 15 cze 2006, 19:50

Oczywiście, że Was brakowało! Dobrego towarzystwa nigdy za wiele!
Pytacie o szczegóły. Super pogoda, ludzie śmiejący, weseli, zero podziału na dorosłych i rodzinnych, ognisko nad jeziorkiem, grill z kapelą szantową, rejs stateczkiem w otoczeniu żaglówek, cygańskie wozy i śpiewy, i herbatka z rumem w knajpce pływającej na jeziorze, a wszystko przerywane " czytaniem książek ". Takie tam nudy! Nikt nie nzarzekał, wszyscy zadowoleni, nie było licytacji kto ma trudniej w pracy. Stracony czas! I co Wy na to?
maskin

Postautor: jotbe » 15 cze 2006, 22:33

super - może prześlesz fotki. Pozdrawiam
jotbe
jotbe

Postautor: tomek » 18 cze 2006, 10:03

Pozdrowienia prosto z Radomia do uczestników Biesiady i nie tylko. Było fantastycznie, o pracy i owszem mówiło się, jednak nie przesłoniło to idei zabawy i wypoczynku. Pani przewodnik z PTTK oprowadzając nas po Wilczym Szańcu stwierdziła, że nasza grupa zawodowa jest nie do zdarcia i podziwiała nas za siły które mamy na zwiedzanie pomimo wcześniejszej zabawy do 3 rano. Super organizacja (ukłon dla Ełku), wspaniali ludzie, pełna kultura. Maskin ma rację jedyna chyba impreza gdzie nikt dzielił się na rodzinnych i dorosłych. A co do pogody powtórzę to co mówiłem tam na miejscu: Pogoda na Biesiadzie to jest ta jedyna rzecz której Ministerstwo nie może nam zepsuć. Za rok Kraków a na razie raz jeszcze gorąco pozdrawiam wszystkich których miałem szczęście spotkać w Ełku, była to dla mnie wielka radośći przyjemność. Tegoroczni wagarowicze, w przyszłym roku już Wam nie usprawiedliwimy nieobecności:) Tomek
tomek
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: Easy » 18 cze 2006, 21:41

Jak to miło skojarzyć imię z konkretną osobą! Już mi się gęba sama śmieje od ucha do ucha, gdy przypomnę tomku ,jak cudnie wywijałeś tamburynkiem do akompaniamentu pana Edzia. Jako uczestnik Biesiady czuę się pozdrowiona, i Ciebie pozdrawiam również. Mam nadzieję, że w przyszłym roku weźmiesz jakiś instrument perkusyjny i dobry humor. Do zobaczenie w Krakowie ( lub okolicach ). Easy.
Easy

Biesiada

Postautor: eFKa » 18 cze 2006, 22:20

Mówi się, że ważniejsza jest jakość, a nie ilość. Tak było również w przypadku Biesiady. Uczestników było może stosunkowo niewielu, ale za to wszyscy fantastyczni :D
Chcę wierzyć, że wśród kuratorskiej braci są tylko tacy ludzie i dlatego myślę, że na kolejnej Biesiadzie z całą pewnością będzie nas dużo więcej :)
Awatar użytkownika
eFKa

Postautor: Adam » 18 cze 2006, 22:47

Jak już napisali poprzednicy biesiada niewątpliwie sie udała, a Ci którzy nie pojechali teraz plują sobie w brodę ;) A dosłownie tydzień po biesiadzie można się było spotkać ponownie z niektórymi jej uczestnikami w Mądralinie k/Otwocka i powspominać przy ognisku :)
A tak na marginesie, to można by pomysleć o możliwości zamieszczenia niektórych fotek z biesiady na forum (ukłon w stronę Admina).
Adam
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: jotbe » 19 cze 2006, 21:43

popieram pomysł z zamieszczeniem fotek na forum - pozdrawiam -
jotbe
jotbe

Następna

Wróć do Film, książka, muzyka, zainteresowania ....