autor: magorzata29 » 03 wrz 2008, 8:07
przepraszam bardzo ,nikogo nie chciałam obrazic ,poprostu bałam sie ze jak nie wstawie sie na posiedzenie ,przyjdzie po mnie policja ,na wezwaniu pisało wstawiennictwo obowiazkowe,,co chodzi o ten drugi wyrok to własnie z myśla o dzieciach ,poniewaz chciałam aby miały do szkoły wszystko co najpotrzebniejsze,,juz przepadło mi raz stypendium wzamian za to otrzymałam tylko 100zł, ..dlatego przyjelam faktury ktore dała mi osoba twierdząc ze taki sklep istnieje ,..a tak naprawde nie istniał ,,..nie moja wina ze takie jest prawo najpierw trzeba przedstawic faktury potem na podstawie tych faktur przesyłaja pieniądze na konto ,,tylko nie pomysla z kąd ludzie maja wziąśc taka kwote ja miałam na 780zł na dwoje dzieci ,a mój dochód na cały miesiac wynosił 578zł..no i opieka społeczne ,,nikt tez w tych czasach nie pozyczy nikomu takiej kwoty ,ja miałam termin tylko 1-tydzien na realizacje tego,,..wiem że zle zrobiłam,ale pieniedzy tych nie chciałam przeznaczyc na swoje wydatki tylko na wydatki szkolne,,kwote ta zwróce w całości jeszcze w tym roku,,sama byłam w opiece i poprosiłam żeby znalezli mi jakas prace bo nie wyzyje za to co mam ,,zapisali mnie na kurs z którego zrezygnowałam poniewaz sama znalazłam prace z czego jestem bardzo szczęśliwa ,pomalutku wszystko sobbie opłacam ,dzieci do szkoły maja wszystko co im potrzebne ,do opieki społecznej nie chodze ,,pracuje juz piaty miesiąc ,..wszystko z mysla o dzieciach ,,nauka dla mnie jest najważniejsza ,aby w zyciu nie musiały cięzko pracowac .. .jeszcze raz przepraszam ,nie chciałam nikogo urazic ..pozdrawiam i dziekuje serdecznie z całego serca..
Wszystkie posty nie mające związku z tematem, a także w swojej treści obrażające innych użytkowników forum, zostały usunięte. Bartłomiej
Małgorzato29 proszę nie obarczać się odpowiedzialnością za przebieg dyskusji na forum. Może z innej strony powinno nadejść to magiczne słowo? kesey