autor: Zuzik » 16 wrz 2011, 19:20
kgb14 dzięki
Coma - był poruszany na forum wątek zupełnie odmienny niż mój, ale tam padło stwierdzenie: "o wszystko możesz zapytać swojego kuratora zawodowego". I faktycznie. Dzisiaj rozmawiając ze swoją panią kurator utwierdziła mnie w przekonaniu, że nie tylko mogę ją o wszystko zapytać ale także zostawiła mi swój PRYWATNY nr telefonu, abym mógł pytać, kiedy tylko zajdzie taka potrzeba (oczywiście w granicach rozsądku).
Nikt nie rodzi się alfą i omegą i wydaje mi się, że fora tematyczna po to są właśnie, aby pomagać.
Doszedłem do wniosku, że każda niemerytoryczna odpowiedź to strata czasu z Waszej i mojej strony. Z Waszej, bo każdy musiał zapoznać się z pytaniem i dotychczasową polemiką i odpowiedzieć. Z mojej - bo czytam coś, co nie ma żadnej wartości a zaśmieca mi głowę. Ja w swojej naturze już taki jestem, że nie odzywam się, kiedy nie mam nic do powiedzenia.
kgb14 - jeszcze raz wielkie dzięki
P.S. Mam nadzieję, że kiedyś zdobędę na tyle duże doświadczenie, że będę chciał i umiał pomagać innym.
A teraz pewnie straciliście czas na przeczytanie tego wszystkiego, ale ja raczej do wątku nie wrócę, więc nie twórzcie odpowiedzi.