Nieletni a alkohol

Zadaj pytanie kuratorowi rodzinnemu.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Postautor: kgb14 » 27 lut 2008, 20:52

Mam zrównany z błotem nadzieję, że przeczytałeś również pytanie zwiazane z odpowiedzą .
,,Oponiarz''

,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''
Obrazek
Awatar użytkownika
kgb14
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 119 razy
Otrzymał podziękowań: 135 razy

Postautor: zrównany z błotem » 27 lut 2008, 21:04

---------- 20:01 27.02.2008 ----------

przeczytałem.... była coś odnośnie kuratora zawodowego... :)

---------- 20:04 ----------

i nie obawiam sie juz tak tym kuratorem... nie taki diabel straszny jak go malują :)
nie bój się, co ma być to będzie :)
Awatar użytkownika
zrównany z błotem

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: kesey » 28 lut 2008, 1:05

Zrównany z błotem nie myli się. Nadzór kuratora może faktycznie trwać maksymalnie do 21 roku życia i wówczas, z mocy ustawy musi ustać (tj. postępowanie wykonawcze zostaje umorzone). To jest pewien punkt graniczny, którego nie można przekroczyć. Natomiast nigdzie nie ma okreslonego czasookresu trwania nadzoru- trwa tak długo jak wymagają tego względy wychowawcze (może być rok, dwa, bądź kilka lat).

Zrównany z błotem- nie do końca czytelnie wyraziłem się w uprzednim poście. Uzasadnienie, dotyczące "dzieci neo" nie było związane z Twoją osobą. Usunąłem tylko jeden Twój post, w którym pojechałeś po nauczycielu.

Kilka ostatnich postów miało się nijak do meritum sprawy, więc chyba nie będziecie mi mieli za złe, iż znikną :wink: Wyluzujcie proszę.

Pozdrawiam.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: zrównany z błotem » 15 mar 2008, 1:37

siemka... już miesiąc... a tu nic... xD brak kuratorów... tylko strach nauczyciela... który dobrze wie, że popełnił duzo błędów przy wymyślaniu historyjek... już będzie wszystko ok.... i to jest najważniejsze...
nie bój się, co ma być to będzie :)
Awatar użytkownika
zrównany z błotem

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Poprzednia

Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi