jestem bezradny c.d

Zadaj pytanie kuratorowi rodzinnemu.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

jestem bezradny c.d

Postautor: benz9 » 05 cze 2009, 23:07

W poprzednim liscie pisałem ,otym że nie jestem z partnerka a ona zaniedbuje mi syna poprzez nie prowadzanie go do zerówki .Baluje czesto z kolezankami potem nie ma sił by rano wsawac i wymyla róznego rodzaju usprawiedliwienia .Ja nie jestem w stanie dopilnowac tego ,a jest to już przegęcie

Poprzednim razem pisałem o mojej bezradnosci co do kontroli obecności mojego syna w zerówce.Partnerka z którą się rozstałem przegina w tym kierunku ponieważ kosztem dziecka imprezuje ,albo tez wymysla mu wolne .Moje pytanie brzmi jak moge zaognić ten problem ,czy ktos mógłby monitorować obecnosć mojego syna,co znaczy uregulowac sądownie stosunki wychowawcze???Ja niestety nie mam wpływu na to póki co mam nadzieje.

Połączyłem oba posty, bez ich jakiejkolwiek edycji i w kolejności chronologicznej. Cały temat przeniosłem także do odpowiedniego działu. Bartłomiej
wybawiony
benz9

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: kgb14 » 08 cze 2009, 17:35

Bartłomiej ale co połączyłeś ? - pamiętam że tam faktycznie coś pisałem ale tu nie ma chyba jednak całości ...
Po przeczytaniu podoklejaj ( jak się uda- choć wątpię ;-) ) i daj całość a mój post wywal .
ps. no chyba , ze pierwszy post benz9 wyedytujesz skopiujesz i wkleisz w pierwszy ) - mój tamten dokleisz. No chyba że to forum inaczej działa .
Sorry za ten taki techniczny ot.

W chwili łączenia postów autora nie było jeszcze żadnych odpowiedzi. Połączone posty oddzieliłem, co jest chyba widoczne. Posty zostały umieszczone na forum przez autora w odstępie około 10 minut i w odrębnych działach. Bartłomiej
,,Oponiarz''

,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''
Obrazek
Awatar użytkownika
kgb14
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 119 razy
Otrzymał podziękowań: 135 razy

Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi