nowy

Forum, na którym możesz przedstawić się innym, napisać kilka słów o sobie ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

nowy

Postautor: Emil » 06 paź 2006, 16:19

Witam serdecznie.
Od dzisiaj dołączyłem do zacnego grona społecznych kuratorów sadowych, z czego jestem bardzo dumny i zadowolony - mam nadzieję, że zadowolenie z tego faktu nie jest czynnikiem występującym jedynie na poczatku tej służby ;-).
Równocześnie chciałbym wszystkich ostrzec, że prawdopodbnie w tym miesiącu pobiję rekord w ilości napisanych postów na forum ;-).
Pozdrawiam wszystkich serdecznie - Emil.
Emil

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: nius » 06 paź 2006, 16:33

Serdecznie witamy w naszym gronie. :D
Na forum przyda się "nowa krew" :lol: Oby Twoje zadowolenie trwało przez cały okres służby. Widzę, że masz sportowe zacięcie, więc miłego bicia rekordów.
Pozdrawiam.
nius
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 2 razy

Postautor: kesey » 06 paź 2006, 16:53

Witam :D
300% normy- szczytne założenia a od pewnego czasu w gronie kuratorów chleb powszedni :lol:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: Kate » 06 paź 2006, 17:18

Pozwól drogi Emilu, że przywitam Cię jako pierwsza z Naszego grona płci pięknej :wink: Pozdrawiam i życzę zapału w wykonywaniu nowych obowiązków :D
Awatar użytkownika
Kate

Postautor: tomek » 06 paź 2006, 19:08

Witaj Emilu wśród braci kuratorskiej. Doceniam zapał, lecz myślę, że forum to nie miejsce do bicia rekordów. No cóż nie będę jednak studził zapału. Trzymam Cię za słowo i sprawdzę na koniec miesiąca ilość i jakość :) Pozdrawiam
tomek
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: tomek » 06 paź 2006, 19:14

Jeszcze jedno do Emila: jak to jest, że dołączyłeś do forum 05.10.06r. i tego samego dnia lecz o różnych godzinach pisze różne wiadomości. W jednym, że zamierzasz być kuratorem społecznym, w innym, że nastąpi to w przyszłym tygodniu, a powyższym, że już nim jesteś??? Ciekawe w którym to Sądzie jest takie tempo powoływania kuratorów społecznych? Tylko pozazdrościć, jeśli w takim tempie będziesz pełnił nadzory czy też dozory bo raczej jesteś "dorosły". Hmm?????
tomek
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: Barbara » 06 paź 2006, 20:16

I ja bardzo serdecznie Cię witam.
¯yczę, żeby zapał do pracy i radość z zostania kuratorem pozostały w Tobie na zawsze
(a przynajmniej do emerytury).
Barbara
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 1 raz

Postautor: Emil » 06 paź 2006, 20:25

Tomku, nie wiem, czy pytanie zawarte w Twoim poście było sarkastyczne, czy też retoryczne, jednak pozwolę sobie na nie krótko odpowiedzieć.
Dzisiaj podpisałem dokument ślubowania, tak więc ten mało doniosły fakt, uczynił w mej świadomości kuratora - choć póki co tylko i wyłącznie w sposób teoretyczny. Pierwszy dozór prawdopodbnie nastąpi w poniedziałek - tak więc tempo faktycznie jest dla mnie duże. Wczoraj kiedy miałem juz orzeczenie o niekralności samo powołanie było kwestią czasu - i niesądziłem, że donosząc je dzisiaj od razu uda się wypełnic wszystkie formalne wymogi.
Faktycznie jestem kuratorem dla dorosłych, a co ciekawe Pani kurator zawodowa, okresliła mojego poniedziałkowego kuratelowanego (sam nie wiem, czy ten wyraz jest napisany po polsku ;-) ) jako "pieniacza" - tak więc "chrzest kuratoryjny" na sam początek.
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich, którzy tak serdecznie mnie przywitali.
Emil

Wróć do Dzień Dobry :)