Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...
Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
autor: smutek5 » 24 lip 2008, 14:31
niestety okoliczności zmuszą mnie ( prawdopodobnie ) do przerwania studiów na rok. Tzn mam licencjat i zamiast kontynuować teraz czyli iść na magisterskie muszę zrobić rok przerwy.
Jak to wyglądać może potem w moim cv? czy starając się potem o przyjęcie na aplikację nie będę za stary? ( 27 lat )
-
smutek5
-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
autor: kgb14 » 24 lip 2008, 17:37
Witam.
wiek aplikanta nie ma zasadniczo znaczenia .
,,Oponiarz''
,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''

-

kgb14
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 119 razy
- Otrzymał podziękowań: 135 razy
-
autor: Bosman » 24 lip 2008, 21:13
smutek5 pisze:niestety okoliczności zmuszą mnie ( prawdopodobnie ) do przerwania studiów na rok. Tzn mam licencjat i zamiast kontynuować teraz czyli iść na magisterskie muszę zrobić rok przerwy.
Jak to wyglądać może potem w moim cv? czy starając się potem o przyjęcie na aplikację nie będę za stary? ( 27 lat )
27 lat to, według mnie, dobry wiek na rozpoczęcie aplikacji. Ja miałem równo 30 jak się dostałem na aplikację.
Jak to będzie wyglądać w Twoim CV? Zależy kto będzie je czytał...
Pozdrawiam
-
Bosman
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...