sprawozdanka

Tematy związane z funkcjonowaniem kuratorskiej służby sądowej do wykonywania orzeczeń w sprawach karnych

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Postautor: Do_ta » 19 maja 2005, 21:20

Bosze! Co za bałagan...Abstrachując jednak od sprawozdań "nieletnich" (bo to forum dla dorosłych :) ) , jestem z sądu po tzw. reformie i bardziej realne byłoby zrobienie ze mnie Papieża, niż to, że dam radę zrobić sprawozdanka co miesiąc, czy nawet kwartał.
W grudniu miałam 150 dozorów własnych (nie licząc dozorów "społecznych"-pod opieką), do tego kilkadziesiąt spraw P i Wo, więc na uzupełnianie papierów potrzebuję 2-3 dyżury w tygodniu (próbuję ograniczyć robotę w domu, z małym sukcesem).
Błogosławię karty czynności i formularz z objęcia dozoru, bo na teren zostaje mi 2 dni w tygodniu. Czyli 8 w miesiącu.
Reszta idzie na "zlecone", terminowe. Ile w ciągu 8 dni, ¦REDNIO - można zrobić i napisać pełnych wywiadów, w terenie wiejskim?
Do_ta

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: palabu » 21 maja 2005, 0:21

Wirus - podpisuję się dwiema rękami. W rodzinnych - nikt nie czyta tych kart.
palabu
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: kesey » 24 maja 2005, 0:42

Pytaniem retorycznym wydaje się, czy w rodzinnym w ogóle ktokolwiek, cokolwiek czyta :?:
Post scriptum dla kinomaniaków: "Sztuka jest sztuka, nie :?: "
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: mahajek » 15 cze 2005, 1:44

Wczoraj dowiedziałem sie, że przechodzę małą reformę odnośnie sprawozdań przy warunkowych zwolnieniach. Po 3 latach od wejścia rozporządzenia SO Gliwice je przeczytał i zinterpretował. Jest więc u nie tak samo jak u finale.
Do_ta pisze o formularzu z objęcia dozoru. Chętnie dowiedział bym się coś więcej jak on wygląda, czy to jakiś typowy druk.
mahajek
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 32 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

sildenafil citrate 100mg dapoxetine 60 mg

Postautor: ruccugs » 27 sie 2024, 6:36

our data show that Cre lines commonly used to study intestinal epithelial biology can be active in the nervous system and other tissues that might affect gut functions <a href=https://enhanceyourlife.mom/>priligy for pe</a> During LASIK Surgery
ruccugs

Poprzednia

Wróć do Kuratorzy dla dorosłych