"Ogólnie jak mnie coś wzruszy" czyli nie samą pracą kurator żyje. Forum ogólne. Zaproponuj film, książkę, gatunek muzyki, podziel się swoimi zainteresowaniami, spostrzeżeniami ...
Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
autor: kesey » 05 gru 2012, 0:47
Są rzeczy, które wykraczają poza ramy mojej muzycznej tolerancji, chociaż ... na klipie, na którym tańczyły jakieś młode, nieco kuso ubrane Koreanki, po wyłączeniu foni- do przyjęcia

Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
-

kesey
- VIP

-
- Podziękował : 51 razy
- Otrzymał podziękowań: 197 razy
autor: vedder » 05 gru 2012, 15:50
¦mię twierdzić Deck, że to jest najlepszy kawałek Metalliki. Zdecydowanie wolę ich starsze albumy (Ride the lightninig, And justice for all i oczywiście czarny album) i pochodzące z nich utwory

-
vedder
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
autor: Loli » 05 gru 2012, 21:32
Loli
-
Loli
-
- Podziękował : 28 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
autor: Deck » 05 gru 2012, 23:02
vedder pisze:¦mię twierdzić Deck, że to jest najlepszy kawałek Metalliki. Zdecydowanie wolę ich starsze albumy (Ride the lightninig, And justice for all i oczywiście czarny album) i pochodzące z nich utwory

Też preferowałem te albumy, dodałbym Master of Puppets. No a swego czasu wsłuchiwałem się w pierwszą "najszybszą" płytę Metalliki Kill'em all. Z kawałków: One, Master of puppets, Orion, For whom the bell tolls, Fade to black.
-
Deck
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 190 razy
- Otrzymał podziękowań: 73 razy
autor: Aurelius » 05 gru 2012, 23:20
Na koncertach do utworu One zawsze mieli fajną oprawę pirotechniczną. Na jednym nawet zapalił się autentycznie statysta.
Nasze życie publiczne i społeczne będzie przecież takie jakim go uczynimy. Nikt nie zrobi tego za nas, ale i nikt nie powinien tego robić bez nas. (...) Tylko oportuniści i ludzie leniwi sądzą, że jest inaczej, wizjonerzy i liderzy z prawdziwego zdarzenia stawiają sobie zadania i z uporem godnym słusznej sprawy dążą do ich zrealizowania.
prof. Zbigniew Lasocik______________

-

Aurelius
- VIP

-
- Podziękował : 231 razy
- Otrzymał podziękowań: 277 razy
autor: Loli » 06 gru 2012, 11:06
Czcibor pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ZPRt6Tt6RyM - MIAZGA!

Dobre! Super!
Loli
-
Loli
-
- Podziękował : 28 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
autor: Czcibor » 06 gru 2012, 12:13
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
- Józef Piłsudski
-

Czcibor
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 33 razy
autor: lucinda » 07 gru 2012, 18:51
To ja już wyskoczę ze świąteczną nutą
"Raduj sie świecie":
http://www.youtube.com/watch?v=qowulTaXkm0
¦wietnie się przy tym sprząta, gotuje, piecze...(a na pierniki juz czas

)
-

lucinda
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 416 razy
- Otrzymał podziękowań: 163 razy
autor: vedder » 10 gru 2012, 22:53
Od kilku dni jestem katowany ze wszystkich stron (radio w aucie i w pracy) tym utworem świątecznym:
http://www.youtube.com/watch?v=bpmFletV_pU
i muszę dodać, że piosenka nie podobała mi się, aż do momentu obejrzenia teledysku

-
vedder
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
autor: kesey » 11 gru 2012, 0:10
vedder pisze:Od kilku dni jestem katowany ze wszystkich stron (radio w aucie i w pracy) tym utworem świątecznym:
http://www.youtube.com/watch?v=bpmFletV_pUi muszę dodać, że piosenka nie podobała mi się, aż do momentu obejrzenia teledysku

Rozumiem, popieram. Zapuściłem rzeźnika mpegów i kombinuję jakby wyciąć gościa- nie przystaje do całokształtu

Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
-

kesey
- VIP

-
- Podziękował : 51 razy
- Otrzymał podziękowań: 197 razy
autor: lucinda » 11 gru 2012, 22:37
kesey pisze:vedder pisze:Od kilku dni jestem katowany ze wszystkich stron (radio w aucie i w pracy) tym utworem świątecznym:
http://www.youtube.com/watch?v=bpmFletV_pUi muszę dodać, że piosenka nie podobała mi się, aż do momentu obejrzenia teledysku

Rozumiem, popieram. Zapuściłem rzeźnika mpegów i kombinuję jakby wyciąć gościa- nie przystaje do całokształtu

Rzeczywiście mężczyzna nieciekawy
A piosenkę słyszałam w filmie TO W£A¦NIE MI£O¦Æ.
-

lucinda
- k.zawodowy

-
- Podziękował : 416 razy
- Otrzymał podziękowań: 163 razy
Wróć do Film, książka, muzyka, zainteresowania ....