Rola Kuratora Sądowego pilneee!!!!!!

Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Postautor: ulka » 11 maja 2013, 23:45

---------- 22:50 11.05.2013 ----------

Tajemnicza, mimo chęci ja specjalnie ci nie pomogę. No bo cóż ja....Tylko w dwóch europejskich krajach byłam. Ale na pewno są tu tacy, co prawie całą unię objeździli, więc na pewno podzielą się swoim doświadczeniem.... A tak poważnie; po co ci inne kraje? W naszym materiału różnorodnego pod dostatkiem! Mało magisterka! Jak to logicznie i sensownie ogarniesz w jedną całość [obojętnie jaki zakres...tego też u nas pod dostatkiem], to startuj od razu do habilitacji!

---------- 22:52 ----------

I zgadzam się z przedmówcami; najlepszych specjalistów trzymamy w ministerstwie [są zbyt cenni by puszczać ich między ludzi]

---------- 23:45 ----------

Sorki...nie doczytałam dobrze! To ma być podrozdział o tych z unii. Nie zawracaj sobie tym głowy. Bądź patriotką! I tak u nas są, jeśli nie najlepsze, to na pewno najweselsze rozwiązania. ¯e nie wspomnę o skuteczności!
A tak w ogóle to dzięki że się tym zajęłaś; powodzenia!
ulka
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 15 razy
Otrzymał podziękowań: 46 razy

Poprzednia

Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...