Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...
Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
autor: wojtek.k » 06 paź 2006, 14:26
Witam mam pytanie kiedy najlepiej składać dokumenty do Sądu Okręgowego o przyjęcie na kuratora. Czy można jeszcze w tym roku , czy jak będą wiedzieć ile mają etatów, z góry dziękuje i pozdrawiam
-
wojtek.k
-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
autor: kesey » 07 paź 2006, 0:58
Witam.
Składając je teraz ryzykujesz co najwyżej, że będą tam dłużej leżały, więc odpowiedź wydaje się oczywista.
Pozdrawiam.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
-

kesey
- VIP

-
- Podziękował : 51 razy
- Otrzymał podziękowań: 197 razy
autor: Żabka » 07 paź 2006, 14:13
Zgadzam się. Im szybciej tym lepiej. Bedziesz miał więcej czasu na przygotowanie się do "selekcji". powodzenia
-
Żabka
-
autor: wojtek.k » 09 paź 2006, 9:39
wielkie dzięki. To teraz zostaje wyjazd do Sądu z dokumentami.
-
wojtek.k
-
autor: jolaszek » 12 paź 2006, 12:07
Według mnie wcześniejsze składanie dokumentów niema sensu, ponieważ jeśli zostanie ogłoszony konkurs musisz i tak złozyć aktualne papierki tamte bedą nieważne. Dlatego też sugeruje przygotowac teczkę i poczekać do ogłoszenia konkursu, chyba ze takowego nie będzie, to juz inna sprawa. Pozrawiam i życze powodzenia.
-
jolaszek
-
autor: wojtek.k » 19 paź 2006, 14:18
W nawiązaniu do wypowiedzi „Jolaszek” jak nie będzie ogłoszonego konkursu to gdzie ewentualnie mam się dowiedzieć czy i kiedy mogę składać dokumenty, czy jechać gdzieś pod koniec lutego i złożyć dokumentację.

-
wojtek.k
-
Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...