powitanie i autoprezentacja

Forum, na którym możesz przedstawić się innym, napisać kilka słów o sobie ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

powitanie i autoprezentacja

Postautor: ka2 » 28 lut 2006, 14:52

Witam wszystkie gadające głowy - dorosłe i rodzinne.Jestem dorosła ( myślę ,że dosłownie już też !)- w kurateli od ponad 20 lat.Ciekawią mnie spostrzeżenia i wrażenia młodszych adeptów sztuki kuratorskiej.Chętnie też podzielę się swoimi doświadczeniami "z linii frontu" w biurze i w terenie.Mam też ciągle masę wątpliwości-ale pocieszam sie , że to akurat jest o'key ,bo kiedy ich już nie będzie to znaczy ,że wpadłam w rutynę i stanęłam w miejscu.
Kończąc pozdrawiam Was serdecznie i życzę pogody w duszy i za oknem
Awatar użytkownika
ka2
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: kesey » 01 mar 2006, 0:58

Kłania się jedna z gadających głów- nieletnia (niestety już tylko z przydziału), odwzajemnia serdeczności i życzy miłego pobytu na forum :D
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: kropka » 01 mar 2006, 21:26

Witaj Ka2.
Kłania się i pozdrawia Cię rodzinna Kropka. Czytuję uważnie forum i pilnie się uczę. Szczególnie chłonę wiedzę z działki "dorosłych", bo za czasów, kiedy zaczynałam (początek lat 90-tych) ... nie było nam dane poznać specyfiki partnerskiego pionu.Zapewne mniej będzie wkrótce czasu na te przyjemności, bo "ktoś" o nas zadbał.
Istny taniec na wulkanie...
:roll: Kropka
Awatar użytkownika
kropka
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 635 razy
Otrzymał podziękowań: 69 razy

Postautor: ka2 » 01 mar 2006, 22:47

kesey pisze:Kłania się jedna z gadających głów- nieletnia (niestety już tylko z przydziału), odwzajemnia serdeczności i życzy miłego pobytu na forum :D

Hej Kesey-u ! Dzięki za komitet powitalny na forum.Strasznie to miłe , że forum żyje, czuje i rezonuje.Jestem bardzo początkującym internautą - czytaj -odkrywcą nieznanych lądów- więc radość z powitania ogromna.
:P
Awatar użytkownika
ka2
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: ka2 » 01 mar 2006, 23:02

kropka pisze:Witaj Ka2.
Kłania się i pozdrawia Cię rodzinna Kropka. Czytuję uważnie forum i pilnie się uczę. Szczególnie chłonę wiedzę z działki "dorosłych", bo za czasów, kiedy zaczynałam (początek lat 90-tych) ... nie było nam dane poznać specyfiki partnerskiego pionu.Zapewne mniej będzie wkrótce czasu na te przyjemności, bo "ktoś" o nas zadbał.
Istny taniec na wulkanie...
:roll: Kropka

Witaj Kropko,Tobie również wielkie dzięki za powitanie na forum.Ja też mam dość ogólną wiedzę na temat pracy rodzinnych , choć współpracujemy od początku lat 80-tych.Ale to były inne czasy...
Myślę , że teraz jak nie "zadbamy sami o siebie " to "ktoś" rzeczywiście może nam zrobić ku-ku.Grunt to nie dać się zwariować ! A taniec na wulkanie ? Może nie taki diabeł straszny jak go malują ? :twisted:
Awatar użytkownika
ka2
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: jurek » 02 mar 2006, 21:28

Witam ka2 i zapraszam do odkrywania nieznanych lądów zapraszam również do dzielenia się doświadczeniem i czynnego udziału na forum. A to że diabeł nie taki straszny to prawda nie takie rzeczy się „widziało” :shock:
Multi multa sciunt, nemo omnia
Awatar użytkownika
jurek
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: ewjusta » 11 sie 2006, 0:30

Witam!
Ja też się przedstawię. Jestem społeczna, w kurateli od stycznia 2006. Z wykształcenia doradca zawodowy, 2xpełnoletnia.
Widzę, że osoby z Forum chodzą baaardzo późno spać, czy to reguła?. Szczególną uwagę zwróciłam na Keseya (Jego posty oczywiście) - bardzo pouczające. Basienki pomoc jest równie cenna. Cóż, wiadomo zawodowi... Będę gościć, śledzić, uczyć się i wyciągać wnioski. Z góry przepraszam za ewentualne wpadki, dopiero się uczę "forumowania", a dziecka internauty o pomoc prosić nie będę. To tyle tutaj.
ewjusta

Postautor: ka2 » 11 sie 2006, 8:26

Witaj Ewjusto - miło , że dołączyłaś .Zyczę powodzenia i sukcesów na społecznej niwie.Pozdrawiam cieplutko.
Ps.Wprawdzie też często chodzę póżno spać ale w moim przypadku to nie wyklucza wczesnego wstawania- więc to chyba nie reguła...
Awatar użytkownika
ka2
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: Gelka » 14 sie 2006, 21:13

Witaj Ewjusta, bardzo miło jest mi Cię powitać w naszym gronie. Początki zawsze najtrudniejsze, ale nie krępuj się pytać i za nic w świecie nie wolno Ci się zniechęcać (min. na podstawie niektórych wypowiedzi z forum):-) Głowa do góry, pozdrawiam
Gelka

Postautor: ewjusta » 03 wrz 2006, 23:56

Dziękuję za słowa otuchy, bardzo mi się przydadzą. Już wiem, ze nie ma gotowych recept na powodzenie w tej pracy. Samo życie... :owca:
ewjusta

Postautor: tomek » 04 wrz 2006, 22:22

Ewjusta witaj w klubie, odniosę się do późnego bycia na forum. W ciągu dnia biegamy, wieczorem piszemy i ogarniamy nasze rodziny a forum, prawie nocą :)
PS mówiłaś, że jesteś początkującą forumowiczką a ludka skacxzącego na skakance zrobiłaś bezbłędnie. Wytrwałości w pracy zawodowej i w pełnionej funkcjio do "zobaczenia" w postach.
tomek
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: ewjusta » 05 wrz 2006, 23:05

Witaj Tomku!
Już wiem jak wygląda praca kuratora, ciągła gonitwa. Jeśli chodzi o forumowanie, to baaaardzo szybko się uczę i obecność na Forum, czy to pytania czy odpowiedzi potrzebne mi są jak tlen. No bo ciągle się uczę. Wszystkim życzę spokojnej salsy na wulkanie :lol:
ewjusta

Wróć do Dzień Dobry :)