Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...
nie jestem aż tak zorientowany czy jest to diagnoza środowiskowa czy...wywiad z 14, 214 ??? Potrzebuje tych przykładów do napisania pracy, konkretnie chodzi o pracę kuratora społ w terenie czyli konkretne przykłady jego pracy podczas rozmowy z podopiecznym,muszę na tym przykładzie skonstruować kilka takich "wywiadów"
Proszę o małą wysługę , potrzebuje wzorów lub przykładów piania opini o podopiecznych
A może "Eureco- ja to wiem" Podczas rozmowy z podopiecznym w największym stopniu pracuje język kuratora społecznego, oraz reszta aparatu mowy. Ale praca chyba nie z anatomii .
Brzesiu, ma nadzieję, że Cię nie uraziłem, jak się już dowiesz o co chodzi, wejdź powtórnie na forum i zadaj zrozumiałe pytanie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w pisaniu pracy
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
]w wywiadzie musisz napisac:data i miejsce kontaktu,zrodla informacji,informacje o rodzinie,sytuacja mieszkaniowa,finansowa,zdrowotna,informacje o skazanym-przebieg nauki,pracy zawodowej,funkcjonowanie w srodowisku,zainteresowania,hobby ,plany na przyszlosc.Zrodla informacji to wyrok, rodzina,policja,pracownik socjalny,sasiedzi powodzenia Jerzy