wywiad z podopiecznym

Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

wywiad z podopiecznym

Postautor: brzes79 » 07 lut 2007, 22:34

Witam, proszę o przysługę , potrzebuję wzorów, przykładów pisania opini z wywiadu z podopiecznym, będę bardzo wdzięczny mój kontakt brzes79@o2.pl :roll:
Proszę o małą wysługę , potrzebuje wzorów lub przykładów piania opini o podopiecznych
brzes79

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: Katarzyna Kotuła » 08 lut 2007, 15:41

opinii z wywiadu ???? chodzi o diagnozę środowiskową czy ..... wywiady z 14, lub 214 :)
Katarzyna Kotuła

wywiad środowiskowy

Postautor: brzes79 » 08 lut 2007, 17:16

nie jestem aż tak zorientowany czy jest to diagnoza środowiskowa czy...wywiad z 14, 214 ??? Potrzebuje tych przykładów do napisania pracy, konkretnie chodzi o pracę kuratora społ w terenie czyli konkretne przykłady jego pracy podczas rozmowy z podopiecznym,muszę na tym przykładzie skonstruować kilka takich "wywiadów" :shock:
Proszę o małą wysługę , potrzebuje wzorów lub przykładów piania opini o podopiecznych
brzes79

Postautor: Bosman » 08 lut 2007, 23:03

To chyba jakieś nieporozumienie. Co to za quiz?
Bosman
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: karunamay » 08 lut 2007, 23:10

Bosman pisze:To chyba jakieś nieporozumienie. Co to za quiz?

chyba " Mamy Cie :wink: "
Awatar użytkownika
karunamay

Postautor: kesey » 09 lut 2007, 1:46

A może "Eureco- ja to wiem" :lol:
Podczas rozmowy z podopiecznym w największym stopniu pracuje język kuratora społecznego, oraz reszta aparatu mowy. Ale praca chyba nie z anatomii :?:.
Brzesiu, ma nadzieję, że Cię nie uraziłem, jak się już dowiesz o co chodzi, wejdź powtórnie na forum i zadaj zrozumiałe pytanie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w pisaniu pracy :wink:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

brzes 79

Postautor: Jerzy » 10 lut 2007, 20:35

]w wywiadzie musisz napisac:data i miejsce kontaktu,zrodla informacji,informacje o rodzinie,sytuacja mieszkaniowa,finansowa,zdrowotna,informacje o skazanym-przebieg nauki,pracy zawodowej,funkcjonowanie w srodowisku,zainteresowania,hobby ,plany na przyszlosc.Zrodla informacji to wyrok, rodzina,policja,pracownik socjalny,sasiedzi powodzenia Jerzy
Jerzy

Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...