WITAM WSZYSTKICH

Forum, na którym możesz przedstawić się innym, napisać kilka słów o sobie ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

WITAM WSZYSTKICH

Postautor: belfegor » 16 gru 2005, 12:17

Witam wszystkich kuratorów (i nie tylko) bardzo serdecznie!!!
Od jakiegos czasu śledzę dyskusje toczące się na tym forum (niektóre są bardzo interesujące) i w końcu postanowiłem dołączyć do Braci Kuratorskiej na Forum (nie wiem do konca czy będę wiedzial jak, ale myślę, że jakoś sobie poradzę). Jestem kuratorem zawodowym dla dorosłych, z kilkuletnim stażem, z woj. podkarpackiego. Uważam, że tego typu forum jest bardzo dobrym miejsce na wymiane poglądów i informacji na temat naszej pracy jak też i na nauczenie sie czegoś bądź uzupełnienie wiedzy (podobno na to nigdy nie jest za późno). Tak więc jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam ("oczy wiście" nie zapominając tez o administratorze) :D. belfegor
belfegor

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: kesey » 16 gru 2005, 22:36

Witaj:!: Mam nadzieję, że Ci się tutaj spodoba :D
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: kropka » 17 gru 2005, 0:17

Kłania się Kropka ze Szczecina.Witaj Belfegor...Z okazji zbliżających się Bożonarodzeniowych ¦wiąt życzę Tobie oraz Wszystkim Koleżankom i Kolegom po fachu wspaniałych przeżyć,refleksji i zgody...A w Nowym Roku samych dobrych wiadomości i dużo zdrowia...
Pozdrawiam
Kropka
Koty i kobiety zawsze robią to, co chcą, więc psy i mężczyźni powinni się z tym pogodzić:)
Awatar użytkownika
kropka
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 635 razy
Otrzymał podziękowań: 69 razy

Postautor: goja » 17 gru 2005, 12:23

Witam na pokładzie i życze lotnych postów.
goja
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: andy » 03 sty 2006, 0:05

witam i cieszę się, że brak dla dorosłych rosnie w siłe...
andy

Postautor: Kreska » 05 sty 2006, 22:34

Ja również witam wszystkich. Jestem "nowa". Jestem kuratorem rodzinnym od ponad 10 lat. proponuję, aby kazdy napisał przy swoim nicku czy jest rodzinny czy dprosły.
Kreska
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Postautor: kesey » 05 sty 2006, 23:29

Witaj Kreska :!: Jestem rodzinny, podobnie jak Ty. Swoją drogą, Twój nick stanowi świetne uzupełnienie dla Kropki- alfabet Morse'a w komplecie :lol: Pozdrawiam- ze szczególnymi serdecznościami dla Kropki.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: jurek » 06 sty 2006, 2:53

Pozdrawiam ja jestem dorosły hi hi
Multi multa sciunt, nemo omnia
Awatar użytkownika
jurek
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: kropka » 07 sty 2006, 20:28

Witam Was.Tu Kropka, barrrdzo "stara" forumowiczka. Jestem tu od początku :-) Podobnie jak przemiły Kesey i stanowczy Bartłomiej, mój drogi i dobrze rokujący kolega "dorosły" z piętra.
Jestem bardzo rodzinna, co przejawia się m.in. trojgiem cudownych dzieci. Kto ma więcej?:-))
Pozdrawiam Wszystkich bardzo cieplutko - trzymam mocno kciuki za Kesey'a (on wie, dlaczego). Ukłony dla Eipiem...
Kropka
Ps. Kresko, może uda nam się coś przekazać alfabetem Morse'a?
Koty i kobiety zawsze robią to, co chcą, więc psy i mężczyźni powinni się z tym pogodzić:)
Awatar użytkownika
kropka
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 635 razy
Otrzymał podziękowań: 69 razy

Postautor: Kreska » 07 sty 2006, 23:26

Widzę, że wszyscy jesteście bardzo mili. To fajnie. Większośc kuratorów to fajni ludzico nie??? Tylko mamy bardzo trudną pracę i to nas trochę wykańcza..psychicznie.Kto jest moderatorem twgo forum?? Bo chyba jest ustawiona zła godzina. Dzisiaj widzę, że czyta nas 22 gości. Kochani ujawnijcie się. Pozdrawiam.
Ps. Kropko. Muszę sie podszkolić, a wtedy sobie pogadamy Morsem.
Kreska
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Postautor: zolza » 10 sty 2006, 0:09

Cześć kreseczko ja twż jestem niezbyt dawno ale wciąga mnie to forum, choć niestety nie zawsze mam czas posiedzieć na czacie oczywiscie z powodu pracy.¯ycze Tobie i wszystkim najlepszego w Nowym Roku bez zmian w ustawie i "mądrych"pomysłów szefów.
zolza
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 11 razy

Wróć do Dzień Dobry :)