Ankieta do pracy dyplomowej - temat zbiorczy

Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Ankieta do pracy dyplomowej - temat zbiorczy

Postautor: Fiołek89 » 16 wrz 2010, 20:03

Uwaga administratora: Ultima
Zdecydowałam, aby niniejszy temat, założony przez: Fiołek89 pt. "Do kuratorów rodzinnych"grupował wątki w których autorzy zwrócili się z prośbą o wypełnienie ankiet. Podpięte tematy zostały założone przez różnych użytkowników od 2010 r. Niniejszy zbiorczy temat grupuje wątki które nie zostały bardzo rozbudowane (nie miały odpowiedzi lub miały niewiele odpowiedzi).

Witam. jestem studentką III roku pedagogiki resocjalizacyjnej. jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat "praca kuratora sądowego z młodzieżą niedostosowaną społecznie". chciałabym prosic kuratorów rodzinnych o wypełnienie ankiety, która jest niezbędna do pracy. jeśli znalazłby się ktoś uprzejmy i mi pomógł, proszę o maila na martafijalkowska89@o2.pl wtedy wyślę ankietę. z góry dziękuję :)
Ostatnio zmieniony 02 lis 2010, 15:06 przez Fiołek89, łącznie zmieniany 1 raz
Fiołek89

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: arla5 » 16 wrz 2010, 20:12

wysłalam Ci meila
pozdrawiam
arla
arla5

pomoc do pracy mgr

Postautor: alien » 19 wrz 2010, 15:20

Witam serdecznie, jestem studentką Uniwersytetu Wrocławskiego,obecnie jestem na etapie realizacji badań do mojej pracy magisterskiej na temat oddziaływań profilaktycznych kuratora sądowego. w związku z tym prosze o pomoc kuratorów zawodowych jak i społecznych, sprawującymi nadzór nad nieletnimi. mam do zrealizowania kilka ankiet- krótkich, przyjemnych- bardzo proszę o pomoc!!!rozumiem, iż ankiety i ciągłe prośby o pomoc w tej kwestii, powtarzają się do znudzenia, proszę o wyrozumiałośc.prześle zainteresowanym ankiete drogą elektroniczną- mój mail a.j.korb85@gmail.com

Temat został zawarty w niewłaściwym dziale i w związku z powyższym został przesunięty. Usunięty został również post o identycznej jak powyższa treści nadpisany w innym z działów. Proszę o umieszczenie postów we właściwych działach (zwracając uwagę na ich opis). kesey
alien

Prośba o wypeŁnienie ankiety

Postautor: kachna11 » 26 paź 2010, 20:03

Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie kwestionariusza ankiety. Uzyskane w toku badań wyniki wykorzystane zostaną w pracy dyplomowej, przygotowywanej w Wyższej Szkole im. Bogdana Jańskiego w Krakowie. Badania są anonimowe, w związku z tym proszę o szczere odpowiedzi.
Dziękuję

http://www.ankietka.pl/ankieta/48779/ro ... tnich.html
kachna11

ankieta do pracy mgr - proszę o pomoc!

Postautor: kaffienka » 21 sty 2011, 0:42

Witam,
Jestem studentką pedagogiki resocjalizacyjnej z profilaktyką społeczną na Uniwersytecie ¦ląskim. Obecnie zajmuję się pisaniem pracy magisterskiej i w związku z tym prosiłabym o wzięcie udziału w badaniu na temat organizacji służby kuratorskiej w Polsce. Badania są anonimowe, a ich wyniki będą wykorzystane wyłącznie w celach naukowych. Ankieta ta przeznaczona jest wyłącznie dla społecznych kuratorów sądowych dla dorosłych.

Prowadziłam badania stacjonarne w dwóch zespołach kuratorów i z kuratorami zawodowymi poszło mi bez problemu, ale jeśli chodzi o społecznych, to nie zebrała mi się odpowiednia ilość.
Także, gdyby ktoś jest lub znał osobę pełniącą funkcję społecznego kuratora sądowego dla dorosłych, to proszę o pomoc! Pytań jest 16 plus metryczka.

Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/53313/ankieta-dla-spolecznych-kuratorow-sadowych-dla-doroslych.html .
kaffienka

PROSBA O WYPELNIENIE ANKIETY !!!

Postautor: chibibubu » 07 lut 2011, 14:25

Witam, jestem studentką II roku studiów uzupełniających magisterskich na kierunku Socjologia na Uniwersytecie Jagiellońskim.
W związku z pisaną przeze mnie pracą magisterską dotyczącą skuteczności pracy kuratora ds. RODZINNYCH i NIELETNICH, uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety.
Jeżeli ktoś chciałby mi pomóc i poświęci kilkanaście minut na wypełnienie ankiety, proszę o kontakt mailowy na adres juussii@interia.pl.
Będę wdzięczna za pomoc.
Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
chibibubu

Do kuratorów zawodowych i spoŁecznych!

Postautor: Aleksandra Moskwa » 07 lut 2011, 16:40

Witam serdecznie!

Nazywam się Aleksandra Moskwa i jestem studentką V roku Pedagogiki na Wydziale Nauk Społecznych w Gdańsku. Z ogromną prośbą zwracam się do wszystkich kuratorów zawodowych i społecznych o wypełnienie dwóch ankiet które posłużą mi do badań naukowych w mojej pracy magisterskiej. Ankiety są anonimowe i poświęcą Państwu tylko kilka minut. Dziękuję za poświęcenie mi swojego cennego czasu.

Pozdrawiam serdecznie, Aleksandra Moskwa Very Happy

Ankieta nr. 1

https://spreadsheets.google.com/viewfor ... VGZsdlE6MQ

Ankieta nr. 2

https://spreadsheets.google.com/viewfor ... aWxzTmc6MQ

Pani Aleksandro bardzo proszę o nie dublowanie wątków, albowiem wprowadza to niepotrzebne zamieszanie na forum i zmniejsza jego przejrzystość. Identyczny temat założony przez Panią 4 dni temu został usunięty. Aurelius.
Aleksandra Moskwa

w sprawie ankiety

Postautor: Aleksandra Moskwa » 07 lut 2011, 17:03

Witam serdecznie,

Może pytanie głupie, ale jestem ciekawa w jaki sposób zachęcić kuratorów do wypełniania ankiet?

Temat przyłączam. Aurelius.
Aleksandra Moskwa

Postautor: Bosman » 07 lut 2011, 21:42

Aleksandra Moskwa jest wszędzie! Aaa!
Bosman
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: Aurelius » 07 lut 2011, 23:09

Droga Aleksandro najlepszym rozwiązaniem będzie tutaj (oprócz zamieszczenia Ankiety na stronach Forum - co już jest zrobione) udać się do sądu rejonowego (np. najbliższego miejsca zamieszkania, ale nie koniecznie) i tam nawiązanie kontaktu z kierownikiem zespołu kuratorskiego, w celu ustalenia możliwości otrzymania pomocy w wypełnieniu ankiet przez kuratorów sądowych (zarówno zaw., jak i współpracujących z nimi, społecznych).
Nasze życie publiczne i społeczne będzie przecież takie jakim go uczynimy. Nikt nie zrobi tego za nas, ale i nikt nie powinien tego robić bez nas. (...) Tylko oportuniści i ludzie leniwi sądzą, że jest inaczej, wizjonerzy i liderzy z prawdziwego zdarzenia stawiają sobie zadania i z uporem godnym słusznej sprawy dążą do ich zrealizowania.
prof. Zbigniew Lasocik

VIP
VIP

Podziękował : 231 razy
Otrzymał podziękowań: 277 razy

Postautor: Aleksandra Moskwa » 08 lut 2011, 0:41

Bardzo przepraszam za zakłócanie porządku na forum, nie było to moim celem.
Aleksandra Moskwa

Postautor: kaktus » 16 lut 2011, 16:11

To chyba jednak są ankiety dla rodzinnych...
kaktus
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 26 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Postautor: Aleksandra Moskwa » 28 lut 2011, 21:26

---------- 21:12 17.02.2011 ----------

Pierwsza Ankieta autorstwa: Dudek B. i Waszkowska M. jest kwestionariuszem służącym do subiektywnej oceny pracy, przeznaczona jest do badania indywidualnego poczucia stresu zawodowego u pracowników, więc można nią badać, każdą grupę zawodową :)
Druga Ankieta jest skierowana do kuratorów zawodowych i społecznych, dla dorosłych oraz rodzinnych.
Dlaczego Pan kaktus uważa że skierowana jest "jednak" dla rodzinnych? :)

---------- 19:26 28.02.2011 ----------

:)
Aleksandra Moskwa

ANKIETA! Prośba o POMOC!!

Postautor: chibibubu » 08 mar 2011, 17:04

Witam, jestem studentką II roku studiów uzupełniających magisterskich na kierunku Socjologia na Uniwersytecie Jagiellońskim.
W związku z pisaną przeze mnie pracą magisterską dotyczącą skuteczności pracy kuratora ds. RODZINNYCH i NIELETNICH, uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety.
Jeżeli ktoś chciałby mi pomóc i poświęci kilkanaście minut na wypełnienie ankiety, proszę o kontakt mailowy na adres juussii@interia.pl lub ankiete można pobrać tutaj:

http://www.ankietka.pl/ankieta/55749/an ... tnich.html

Będę wdzięczna za pomoc.
Z góry dziękuje i pozdrawiam!
chibibubu

ANKIETA- warunki skutecznośći pracy rodzinnego kuratora spoŁ

Postautor: bea_tkaaa » 16 mar 2011, 21:43

Jestem studentką Katolickiego Uniwersytetu Lebelskiego na Wydzialne Nauk Społecznych. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety, której wyniki wykorzystam w pracy licencjackiej.
Jeżeli ktoś chciałby mi pomóc i poświęci kilka minut na wypełnienie ankiety, proszę o kontakt mailowy na adres opolskabeata@wp.pl
ankietę mogą Państwo wypełnić także na stronie:
http://www.ankietka.pl/ankieta/56352/wa ... znego.html

Z góry dziękuję.
bea_tkaaa

Następna

Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...