wzór pisma oświadczenia dla kuratora sądowego

Zadaj pytanie kuratorowi dla dorosłych.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

wzór pisma oświadczenia dla kuratora sĄdowego

Postautor: katani22 » 31 sie 2011, 13:46

Witam wszystki mam wielki problem potrzebuje wzór pisma dla osoby pod dozorem kuratora sądowego ktora przebywa za granica nie wiem co dokladnie ma tam byc napisane pomocy!!!!!!!!!!!!dziekuje
jak nie wystosuje tego pisma to ja juz nie wiem pomocy bede bardzo wdzieczny
pomocy pilne

Katani22 przede wszystkim nie nadpisuj tematów, bo to niczego nie przyśpieszy, a wręcz może odnieść odwrotny skutek. Następnie, proszę abyś używał/a znaków interpunkcyjnych, bo to niewątpliwie wpływa znacznie na czytelność Twojego postu, co może ułatwić uzyskanie właściwej odpowiedzi. Wszystkie nadpisane wątki przez Ciebie zostały usunięte lub przyłączone do tego tematu. Aurelius.
pilnie potrzebuje pomocy
katani22

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: kgb14 » 31 sie 2011, 17:55

może jeszcze z pięć razy napisz temat :evil: :evil: :evil:
,,Oponiarz''

,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''
Obrazek
Awatar użytkownika
kgb14
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 119 razy
Otrzymał podziękowań: 135 razy

Postautor: kuffs » 31 sie 2011, 18:25

Zapewne chodzi o lewocowe oświadczenie o wyjeździe skazanego za granicę. Jest takie cudo. W zespole powinieneś/powinnaś dostać wzór. Cała Polska Lewocem przecież stoi.

Czekaj, czekaj bo się zapętliłem..... jesteś kuratorem czy dozorowanym/ą?

No wiesz kgb14, a gdzie empatia ? :wink:
kuffs

Postautor: katani22 » 31 sie 2011, 19:55

przepraszam ale naprawde mi bardzo zalezy na tym dla tego pisalem wiele razy chodzi o to ze moja kuratorka chce od demnie takie pismo czym sie zajmuje ile zarabiam i ogolne jak mi tu sie uklada ja juz mowilem P.kurator to wszystko i ona to zapisala ale mowi ze musi miec to na pismie bo dla sadu to ma byc i nie wiem co i jak jak to sformolowac i jaka dokladnie to pismo ma miec tresc i dla tego bardzo ale to bardzo mi zalezy na wzorze serdecznie dziekuje za pomoc i jeszcze raz przepraszaam za klopot:p
pilnie potrzebuje pomocy
katani22

Postautor: kgb14 » 31 sie 2011, 20:51

kuffs ... właśnie do tego zmierzałem jak pierwszy raz odpowiedziałem na pytanie . Bo swita mi to ,ze chodzi o oswiadczenie o wyjeździe za granice ...ale takie jk my dajemy ...ale chyba nie o to chodzi ...też sie zgubiłem.

A empatia ....czas mi się na nią skończył :mrgreen:

Nie ma takiego wzoru .
Jeśli potrzebne jakieś pismo .... to po prostu list z tymi wszystkimi danymi .
Zaadresuj na Zespół kuratorów dla dorosłych , najlepiej dopisz nazwisko p. kurator na kopercie i wyślij.
Lub przyjdź jak jesteś w kraju do tej pani i tam napisz lub p. kurator zrobi z tego odpowiedni zapisek .
,,Oponiarz''

,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''
Obrazek
Awatar użytkownika
kgb14
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 119 razy
Otrzymał podziękowań: 135 razy

Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi