Ponawiam pytanie,odnośnie perspektyw związanych z ind.przypa

Tematy związane z funkcjonowaniem kuratorskiej służby sądowej do wykonywania orzeczeń w sprawach karnych

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Ponawiam pytanie,odnośnie perspektyw zwiĄzanych z ind.przypa

Postautor: Dominika » 09 lut 2006, 15:43

Ponawiam pytanie,odnośnie perspektyw związanych z indywidualnym przypadkiem.
Otóż,co można byłoby zmienić w dotychczasowych metodach i środkach,czy postepowaniu związanemu z współpracą z jednostką?
Może udzieli mi ktoś krótkich informacji na ten temat,kto wspópracuje ze swoim podopiecznym i co by uważał za godne zastosowania w dalszej swojej pracy,aby oczywiscie dzięki temu była ona efektywna.
Dominika

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: gaga » 09 lut 2006, 17:32

Może udzieli mi ktoś krótkich informacji na ten temat,kto wspópracuje ze swoim podopiecznym i co by uważał za godne zastosowania w dalszej swojej pracy,aby oczywiscie dzięki temu była ona efektywna

nie ma gotowych recept gdyz jak sama nazwa wskazuje pryapdek jest indywidualny :)
gaga

Postautor: Dominika » 09 lut 2006, 18:34

No tak,każdy przypadek jest indywidualny,ale np jeśli ma się swojgo podopiecznego to co można mu zaoferować oprócz tego co wyznaczyło się w tzw kontarkcie,jeśli się z nim go zawarło.Chodzi mi o to co kurator może jeszcze zmienić bądź osiądnąc w swoim postępowaniu z podopiecznym.Interesuja mnie ciekawe propozycje i pomysły,jakie można zastosować wobec indywidualnego przypadku?
Dominika

Wróć do Kuratorzy dla dorosłych