Alo alo co z Biesiadą 2006!!!

"Ogólnie jak mnie coś wzruszy" czyli nie samą pracą kurator żyje. Forum ogólne. Zaproponuj film, książkę, gatunek muzyki, podziel się swoimi zainteresowaniami, spostrzeżeniami ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Alo alo co z BiesiadĄ 2006!!!

Postautor: amator » 24 lut 2006, 15:38

Jak mnie pamięć nie myli na zakonczenie imprezy w Podlesicach usłyszałem ustne zaproszenie na kolejna biesiade ktora miała by się odbyć w maju 2006r! Wiosna juz duzymi krokami do nas wkracza , czas szybciutko ucieka a konkretow odnosnie nasze biesiady brak :(
Czyzby sie organizatorzy po cichaczu wycofali :roll:
Jak ktos cos wie w tym temacie to prosze o info.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
amator
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 7 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

biesiada 06

Postautor: eipiem » 24 lut 2006, 16:44

Amator nic nie wiem o ruchach nastepnych organizatorów,ale jak rozu,iem razem z Anca trenujecie z zespole K-2.
Pozdrowienia i mam nadzieję do zobaczenia,
eipiem
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Postautor: anca » 24 lut 2006, 18:15

Melduję się ...sprowokowana niejako do odpowiedzi...:)
Oczywiście z Amatorem i resztą ekipy..../tym razem zapowiada się ,że bedzie silniejsza..:)/..trenujemy ostro...w przerwach między obowiazkami zawodowymi...podspiewujemy szanty..:)...
Ha...Amatora nawet namawiam na zrobienie patentu sternika ...ale jak by co...to Eipiem..liczymy na Ciebie:):)
Oczywiście mamy nadzieję ,że zespół K2 stawi się w pełnym składzie bez względu na miejsce biesiady...ciagle jednak liczymy na Olsztyn:)
Trochę relaksu, w coraz bardziej nerwowej ostatnio atmosferze ,przyda się na pewno.
anca
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 24 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy

Postautor: eipiem » 24 lut 2006, 20:53

Anca i Amator,
to miał być chyba SR Ełk.Co do miejsca Hańcza lub chyba Rospuda.Ja też ćwiczę.Ponadto mam swój K-2,patent na żagiel i uprawnienia na wiosło,obydwie rzeki płynełam,co do shant idzie mi nieżle.Miło Was słyszeć.Co ze zdjęciami z Podlesic?Pozdrawiam
eipiem
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 3 razy

Postautor: joko » 24 lut 2006, 22:44

Opowiedzcie coś blizej o tej biesiadzie. Ja wprawdzie z szantami mam tyle wspolnego, co nic, ale słowo impreza jakoś miło mi sie kojarzy...
joko

Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: amator » 02 mar 2006, 21:01

Nie martw sie joko wbrew temu co pisze anca ja z sznatami tez nie mam nic do czynienia (nie mowiac juz o patencie sternika :shock: ) słyszelismy tylko o pewnych dodatkowych rozrywkach na nowej biesiadzie. Co do samej idei ogolnopolskiej biesiady dla kuratorów to jest ona wspaniała :!: , ze tez nikt na to wczesniej nie wpadł, chyle czoło przed kuratorami z Częstochowy za inicjatywe.
Po tym co piszesz wnioskuje ze nie byles na ostatniej imprezie w Podlesicach, no coz powiem tylko tyle - masz czego załować! Jak dostaniesz zaproszenie na nowa edycje to nie zwlekaj dlugo jesli lubisz dobra zabawe w doborowym towarzystwie. No własnie tylko co z tymi zaproszeniami, czekamy czekamy i nic ... Mam nadzieje ze obudza sie wkrotce kuratorzy organizatorzy z Mazur i dostaniemy fascynujacy program biesiady.
Awatar użytkownika
amator
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: joko » 04 mar 2006, 23:04

amatorze, nie byłam na biesiadzie, co więcej nie miałam pojęcia, ze takowe się odbywają. Do nas na czarny ¦ląsk takie miłe wiadomości nie docierają. Ostatnio jedynie te katastroficzne...
Idea spotkania kuratorow jest super!
joko

Postautor: jurek » 05 mar 2006, 3:04

Amator czy mam rozumieć że są to indywidualne zaproszenia bo z tego co wiem to na ostatnią biesiadę miejsca były ograniczone. Trzeba było przesyłać podobno nazwiska i numery PESEL a potem nawet jak ktoś nie jechał z tych co się zapisali to i tak nikt nie mógł wskoczyć w jego miejsce mam nadzieje ze w tym roku będzie to zorganizowane inaczej chociaż wiem że nie jest to łatwe i pewnie musi być potwierdzenie przyjazdu praktykowane. Ale mam nadzieje że w tym roku będzie może jakieś losowanie i powiedzie mi się hi hi hi.
Multi multa sciunt, nemo omnia
Awatar użytkownika
jurek
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: amator » 05 mar 2006, 11:12

Na indywidualne zaproszenia nie ma co liczyc, pewnie beda to ogolne zaproszenia dla kazdego sądu rejonowego (mam nadzieje ze jakiegos nie pomina,poza joko od kilku osob słyszałem ze nie wiedzieli o ostatniej biesiadzie :( ) Nastepnie zrobimy w wydziale wewnetrzna selekcje bo ilosc miejsc napewno bedzie ograniczona i wyslemy potwierdzenia. Mnie osobiscie wcale nie dziwi to ze jest z gory okreslona liczba uczestnikow, to jest przeciez przedsiewziecie krojone na duza skale a organizowane tylko przez kolegow i kolezanki kuratorow a nie biuro turystyczne. Jestem i tak pełen podziwu dla kuratorow z Czestochowy ze sie za to wzieli i moim zdaniem sprostali zadaniu. Nowi organizatorzy obiecywali ze zwieksza troche liczbe uczestnikow i chwala im za to tylko ze na ostatnia biesiade mielismy zaproszenia z wielomiesiecznym wyprzedzeniem a teraz cisza i to mnie martwi :( .
Awatar użytkownika
amator
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: anca » 06 mar 2006, 20:30

hmmm.....chętnych na biesiadę widzę coraz więcej...a organizatorzy nadal milczą....Czy nikt z Was nie ma kontaktu z Ełkiem????
Może oni ,zajęci organizacją , nic nie wiedzą o forum????
A może zamiast ćwiczyć szanty /amator tez cwiczy,tyle ,że trochę niesmiały...:)/ należałoby potrenować góralskie przyspiewkii????a może jakieś inne...???
...Eipiem..zdjęcia czekaja ,czeka tez płytka z filmem z biesiady..podaj namiary na jakie można je przesłać...i bedziesz miała co wspominać:)
pozdrawiam
anca
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 24 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy

Postautor: joko » 06 mar 2006, 23:39

Myślę,że szacowne grono kuratorskie jest na tyle wszechstronne, czytaj zaprawione w bojach wszelakich, że może z równym powodzeniem zapodawać szanty, góralskie przyspiewki i wydawać inne odgłosy paszczą... Ludziska róbmy coś, spotkajmy się w większym gronie, ponarzekajmy, pogawędźmy przy ognisku, czy coś...
joko

Postautor: ataka » 07 mar 2006, 18:53

Dzwoniliśmy do Ełku w tej sprawie okolo 2 tygodni temu a tam nikt nic nie wiedział.....
ataka

Postautor: amator » 09 mar 2006, 0:01

No to mnie zasmuciłaś ataka :cry: ... a miało byc tak pięknie ... w zasadzie to nie sam Ełk miał organizować Biesiadę tylko cały okręg Olsztyński wspólnymi siłami ... gdybym miał pewność że sie wycofali to razem ze swoim zespołem bysmy zmontowali ogólnopolską imprezę ale miejmy nadzieje że jeszcze klamka nie zapadła ... a może tylko przesuneli termin ...
Awatar użytkownika
amator
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: enigma » 10 mar 2006, 11:16

Witajcie!Mnie się też kojarzy,że to Olsztyn podjął sie tej ciężkiej roboty....Cisza w tym temacie jest niepokojąca.Ale może jeszcze nic straconego!!!!HALO,HALO!!!!-OLSZTYN!!!!!!!! :lol:
Awatar użytkownika
enigma

Postautor: amator » 10 mar 2006, 18:58

Jeszcze nic straconego, jaskółki donoszą ze w czerwcu bedzie biesiada! Trzeba cierpliwie czekac na zaproszenia.
Awatar użytkownika
amator
k.zawodowy
k.zawodowy

Następna

Wróć do Film, książka, muzyka, zainteresowania ....