BIESIADA KURATORSKA

"Ogólnie jak mnie coś wzruszy" czyli nie samą pracą kurator żyje. Forum ogólne. Zaproponuj film, książkę, gatunek muzyki, podziel się swoimi zainteresowaniami, spostrzeżeniami ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

BIESIADA KURATORSKA

Postautor: Paulina » 19 maja 2005, 19:58

Kochani kuratorzy z Częstochowy, czy znacie wiecej szczegółów dot. organizowanej przez Was "biesiady kuratorskiej": termin, program, itp ? Pozdrawiam :D
Paulina

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: Do_ta » 19 maja 2005, 20:01

Dołączam się do Pauliny, która już i tak coś wie, bo ja jeszcze nic...
Do_ta

BIESIADA KURATORSKA

Postautor: eipiem » 19 maja 2005, 20:55

Kuratorzy z Częstochowy zeszli chyba do podziemia.
Gdzie sie podziałeś Kasey?
W moim Zespole poszła plota,że to będzie pielgrzymka kuratorów.
Chyba czas uchylić rąbka tajemnicy!
Pozdrawiam Cie Kasey,
eipiem
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 3 razy

Postautor: Do_ta » 19 maja 2005, 21:36

Znalazłam jakieś bliższe informacje, w wątku : Podziękowania. Zaglądnijcie.
Rzeczywiście Kasey chyba gdzieś przepadł :D
Do_ta

Postautor: Paulina » 19 maja 2005, 22:14

tak, tylko te informacje sa bardzo ogólne i okropnie stare, chyba z kwietnia
a może imprezę odwołano, szkoda bo chciałyśmy z dziewczynami i chlopakiem poznać "resztę świata" :wink:
Paulina

Postautor: Do_ta » 19 maja 2005, 22:28

My też mamy dziewczyny i chłopaka ! :D
I też chcemy was poznać :P
Do_ta

Postautor: anca » 23 maja 2005, 21:48

Czyżby temat biesiady upadł????...:(
anca
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 24 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy

Postautor: kesey » 23 maja 2005, 23:44

Witam! Wróciłem między żywych (wessała mnie praca), ale moje informacje na temat biesiady kształtują się mniej więcej na Waszym poziomie :lol: . To co napisałem w kwietniu jest mniej więcej aktualne. Skonkretyzowało się miejsce- z pewnością Podlesice. Termin- chyba wrzesień. Program- :?: :?: :?: . Szczegółowe informacje posiada Komitet organizacyjny, w osobach trzech "dorosłych" Kierowniczek (imion i nazwisko nie podaję ze względu na Ustawę o ochronie danych osobowych) :wink:. Mogę za to podać telefon na centralę częstochowskiego zespołu: (034) 361-31-50. Kontakt telefoniczny z kimś z Komitetu organizacyjnego na pewno rozwieje wszelkie wątpliwości :roll: O zaproszeniu kapelana polowego nic nie słyszałem, więc może obejdzie się bez pielgrzymki :twisted: , chociaż ... kto wie :?: Pozdrawiam wszystkich serdecznie, ze szczególną atencją dla Aliny i Kropki.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: anca » 17 cze 2005, 17:21

Jak to z tą biesiadą jest???
U nas chetnych było co niemiara...już planowalismy wspólny wyjazd ...apetyty na biesiadę rosły...az tu nagle ....kubeł zimnej wody!!!....
i konieczność drastycznego ograniczenia liczby uczestników..!!!
Szkoda:((
anca
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: Paulina » 17 cze 2005, 20:33

Z przykrością stwierdzam, że mam :cry: dokladnie takie same odczucia. jesteśmy mocno rozczarowani DRASTYCZNYMI ograniczeniami liczby uczestników. organizatorzy nie wzięli chyba pod uwagę, że jest nas w kraju siła luda i lubimy sie bawić, chociaż doszly mnie sluchy, że juz w momencie, gdy dotarły do nas informacje o biesiadzie - nie bylo wolnych miejsc. To po co ta zabawa? :?:
Paulina

Postautor: eska » 18 cze 2005, 13:29

Kochani. Nie ma co rozpaczać. Jest nas za dużo żeby spotkać się na jednej biesiadzie. To jest fizycznie niemożliwe. Nikt nam nie broni zorganizować kilku biesiad. Zawsze na jakąś człowiek sie załapie. Z pozdrowieniami :D .
eska

Postautor: anca » 08 wrz 2005, 19:08

A może .....łagodząc stres związany z zakończeniem urlopów ,wrócimy jeszcze do tematu biesiady...???
Czy ew.uczestnicy w Waszych sądach juz skompletowali sklad???
Wszyscy gotowi???
A może ktoś zdradzi jakies szczegóły /te spoza programu/...jakies ciekawostki...?
Czekamy....
anca
k.zawodowy
k.zawodowy

biesiada kuratorska

Postautor: enigma » 27 paź 2005, 13:48

serdecznie dziękuję kuratorom z Częstochowy za zorganizowanie biesiady.W moim odczuciu była to wspaniala turystyczna impreza,zrelaksowalam się,odpoczęłam,poznalam innych kuratorów.Pozdrawiam kuratorów z Płocka i Zamo a/img][/code]
Awatar użytkownika
enigma

Biesiada.

Postautor: Zet » 27 paź 2005, 18:55

Witam wszystkich kuratorow.
Poniewaz wlasnie jestem chora znalazlam wolna chwile, zeby sie do Was przylaczyc. Od jakiegos czasu, choc nieregularnie, sledze wypowiedzi na forum. Jestem kuratorem dla doroslych (śląsk).
Widze, ze nadal aktualny jest temat biesiady. Podziekowania dla kuratorow z Czestochowy za pmysl i organizacje. Bylam - Podlesice k. Czestochowy 30 IX - 2 X. Trzy dni super zabawy - tance, hulanki, wycieczki po Jurze - nikt nie mowil o pracy (wywiadach, obciazeniu, itd.). Potrafimy sie bawic (to chyba prawda, za jaki kto do pracy, taki do zabawy). Dyskoteka do bialego rana, mimo razacych dysproporcji damsko - meskich (jakies 120 - 20). Wrazenia byly warte tragicznej kondycji w pracy w poniedzialek. Pozdrawiam wszystkich uczestnikow - ujawnijcie sie na forum, jakie sa wasze opinie?
Zet
Awatar użytkownika
Zet
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 5 razy

Postautor: amator » 06 lis 2005, 2:15

Dolaczam sie do podzienkowan dla organizatorow I ogolnopolskiej biesiady, mam nadzieje ze idea organizowania takich imprez nie zaginie i zagosci na stale w kalendarzu kazdego kuratora zawodowego.
Jeszcze raz dziekuje Pani Ani B. za przeslanie zdjec pamiatkowych z biesiady, licze na to ze choc kilka z nich pojawi sie na stronie stowarzyszenia ... a moze nawet ktos pokusi sie o napisanie do nich krotkiej relacji z imprezy!? Milo byloby powspominac ...

p.s. do organizatorow II edycji biesiady: czekamy z niecierpliwoscia na jakis chociaz zarys progamu jaki na pewno chodzi juz Wam po glowach, uchylcie rabka tajemnicy
Awatar użytkownika
amator
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 7 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Następna

Wróć do Film, książka, muzyka, zainteresowania ....