pytanie

Zadaj pytanie kuratorowi dla dorosłych.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

pytanie

Postautor: dominika32 » 03 lut 2013, 8:57

Witam serdecznie mam takie pytanie moze mi doradzi jakis kurator co mam zrobic.Otóż to ze mieszkam z mezem z który mam troje dzieci i nie układa sie nam nie mozemy sie dogadac.Maz ma dni kiedy wypije i robi awantury chciała bym odejsc od niego ale grozi mi ze odbierze mi dzieci ale niema do tego podstaw bo ja dbam o dzieci i nie nad urzywam alkocholu broń boże.Maz ma dorzór kuratora ale boje sie co kolwiek mu powiedziec w obawie ze mi dzieci odbierze sad.Jestem juz zmeczona takim zyciem mysle o rozwodzie chciała bym zaznac juz spokoju i uchronic dzieci przed ciagłym stresem.Prosze o porade co mam zrobic.
dominika32

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: jarosj » 03 lut 2013, 10:20

Dominika-jeżeli sprawami waszej rodziny zajmuje się już jakiś realny kurator, to nie szukaj pomocy u wirtualnych. Ani nie wiemy co się u was dzieje, ani nie będziemy w stanie tego ustalić. Kuratorzy generalnie nie są osobami, co rano wstają i natychmiast myślą komu by dzisiaj dzieci odebrać. Wielu z nas, może nawet większość, zna się na tym co robi i umie doradzić w sytuacji problemowej.
No i przy następnym poście włącz sobie korektę pisowni. Tak z szacunku dla innych, co będą chcieli to przeczytać.
Awatar użytkownika
jarosj
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 81 razy
Otrzymał podziękowań: 39 razy

Postautor: kgb14 » 03 lut 2013, 10:32

Witam.
W ogóle to z wypowiedzi zrozumiałem, że maz ma dozór a wiec chodzi chyba o kuratora dla dorosłych. Dominiko jemu też możesz zgłosić co się dzieje. Jesli nikomu nie zaufasz to nikt Ci nie pomoże tym bardziej wirtualnie.
,,Oponiarz''

,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''
Obrazek
Awatar użytkownika
kgb14
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 119 razy
Otrzymał podziękowań: 135 razy

Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi