Rafi

Forum, na którym możesz przedstawić się innym, napisać kilka słów o sobie ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Rafi

Postautor: Rafi » 11 kwie 2006, 13:18

Witam wszystkich! Od ośmiu miesięcy jestem kuratorem społecznym. Pracuję w pionie dla osób dorosłych. Jako kurator stawiam pierwsze, choć już pewniejsze kroki. Zawsze pasjonowała mnie praca z człowiekiem. Z wykształcenia jestem pedagogiem społecznym - terapeutą, więc praca z pogubionymi w życiu osobami, nie jest mi obca. Wiem, że jeszcze wiele nauki przede mną, tym bardziej, że swoją przyszłość wiążę z tym właśnie zawodem. Dzięki lekturze forum i poruszanym przez Was problemom cały czas pogłębiam swoją skromną - na razie - kuratorską wiedzę. Dlatego cieszę się, że znalazło się w sieci miejsce, w którym można czerpać z doświadczenia innych. Pozdrawiam serdecznie całą brać kuratorską - zawodową i społeczną i liczę na Waszą pomoc.
Rafi
Rafi

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: karunamay » 11 kwie 2006, 16:48

Witaj na Forum .
Awatar użytkownika
karunamay

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: kesey » 11 kwie 2006, 17:03

Witaj Rafi- myślę, że i użytkownicy tego forum będą mogli skorzystać z Twoich doświadczeń terapeuty. Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Do karunamay

Postautor: WaldekB » 12 kwie 2006, 9:03

Nie gniewaj sie, ale jak sie ma sentencja której znajomością się popisujesz do tematu dyskusji?
WaldekB

Wróć do Dzień Dobry :)