Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
ultima pisze:W dniu 11 marca 2013 r.
ROZPORZ¡DZENIE MINISTRA SPRAWIEDLIWO¦CI z dnia 26 lutego 2013 r.
w sprawie sposobu wykonywania obowiązków i uprawnień przez kuratorów sądowych w sprawach karnych wykonawczych,
zostało opublikowane w Dzienniku Ustaw. Wchodzi w życie po upływie 14 dni.(Dz. U. 2013 poz 335).
judaska pisze:a ja się pytam czy ktoś policzył z ministerstwa ile dozorów będą mieć zawodowi w związku z kategoryzacją - według naszych wyliczeń ok. 60-70 lekko, jak mamy dać radę bez obsługi, bez telefonów służbowych, bez alkomatów i narkotestów
kontrola kontroli i kontrolą pogania, w przyszłym tygodniu wybieramy okręgowego, ciekawe jak do tego podejdzie a w tym roku kontrola lustracja i wszystko razem a awansu od 6 jak nie było tak nie ma...
Martini1 pisze:Jedynym pomysłem, który przychodzi mi do głowy w tej nowej rzeczywistości jest masowe występowanie o zapłatę za pracę w nadgodzinach. ¯adne pieniądze nie poprawią nam komfortu pracy, ale tylko kwestie finansowe mogą zwrócic uwagę ministerstwa na nadmiar zadań, które przed nami postawiono.
konrad01 pisze:"wymiar czasu pracy określony wymiarem zadań"
Wróć do Kuratorzy dla dorosłych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości