dołączam

Forum, na którym możesz przedstawić się innym, napisać kilka słów o sobie ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

doŁĄczam

Postautor: ataka » 06 mar 2006, 10:03

Zaglądam do Was od jakiegoś czasu. W końcu postanowiłam się przedstawić. Jestem kuratorem dla dorosłych ze Skierniewic. Jesteśmy silną grupą. Często się spotykamy poza pracą: rajdy rowerowe, imrezki.

Szykujemy w maju spływ kajakowy po rzece Rawce, gdyż straciliśmy nadzieję na biesiadę na Mazurach.
Pozdrawiam wszystkich.
ataka

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: jurek » 06 mar 2006, 10:41

Witam serdecznie Skierniewice jak fajnie że jest nas coraz więcej na forum gdziekolwiek się nie pojedzie możemy mieć tam znajomych taką formę kontaktu też trzeba przemyśleć może warto np. zaglądać do siebie na terenie sądu czy ktoś to praktykuje :?: .
Czy informacje o spływie mam traktować jako zaproszenie do ewentualnego udziału :wink: .
Multi multa sciunt, nemo omnia
Awatar użytkownika
jurek
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: ataka » 06 mar 2006, 11:54

Zobaczymy, wszystko zależy od możliwości noclegowych - planujemy weekend majowy. Będę informować na bieżąco. :lol:
ataka

Re: doŁĄczam

Postautor: BartK » 07 mar 2006, 0:09

ataka pisze:Szykujemy w maju spływ kajakowy po rzece Rawce

Witaj ataka!
W zaistniałych okolicznościach chyba zaraz po spływie spłyniecie do osobistych podopiecznych :)
Awatar użytkownika
BartK
VIP
VIP

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Postautor: Wiesław » 13 kwie 2006, 22:50

Jesteśmy silną grupą. Często się spotykamy poza pracą: rajdy rowerowe, imrezki.

Ataka 8) jak ja żałuje że nie trafiłem do Skierniewic bo widzę, że jesteście naprawdę ZESPO£EM Pozdrawiam mocno :)
Wiesław

Postautor: ataka » 14 kwie 2006, 19:32

Masz czego żałować Wiesław, ale nie zawsze tak było. Wszystko się zmieniło po przyjściu dwóch świeżych aplikantów, którzy nas rozruszali, przełamali stereotypy i wzajemne uprzedzenia. Nie znaczy to, że nie mamy problemów ale inaczej do nich podchodzimy. Spotykamy się często, staramy się zabierać ze sobą współmałżonków - żeby ostudzić ich czujność i abyśmy mogli częściej wychodzić bez nich :wink: Do tego dochodzą spotkania z naszymi ukochanymi dzielnicowymi i wszyscy pracujemy lepiej, szybciej, wydajniej - wiele spraw załatwiamy na telefon. I da się żyć!!!
Pozdrawiam również i zapraszam do nas.
Buziaki dla Ciebie Marcin i Asiu - za świeżość, którą przekazaliście nas starym babom.
ataka

Wróć do Dzień Dobry :)