Mam pytanie o role profilaktyczno wychowawcza kuratora

Zadaj pytanie kuratorowi rodzinnemu.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Mam pytanie o role profilaktyczno wychowawcza kuratora

Postautor: juliusz31 » 21 kwie 2006, 2:25

rodzinnego . znam jedna kobiete wyzsze wyszksztlacenie zadnych konfliktow z prawem doskonala opinia ma dwoje dzieci 13 i 10 lat jej syn niegrzecznie sie zachowywal a ona miala 40 stopni temperatury i aby go nastarszyc( chlopiec zamknal sie w kuchni i nie chcial wyjsc) wziela za telefon i na niby zadzwonila na policje pech chcial ze faktycznie sie tam dodzwonila i przyjeto wezwanie jakie bylo zdziweinie gdy policja przyjechala w zwiazku z powyzszym z urzedu skierowano sprawe dalej do zbadania powolano kuratora sadowego ktory byl u niej z jednqa wizyta i stwierdzil ze demoralizuje dzieci i jest niekomunikatywna ???? czy taka jest rola wychowawcza pomijam fakt ze ojciec dzieci ktory nie utrzymuje z nimi kontaktu jest radca prawnym czlowiekiem o duzych wplywach dlaczego nie ma dyskusji na normalnych kuratora kuratora i rodzica ? bardzo prosze o odpowiedz
juliusz31

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: Mam pytanie o role profilaktyczno wychowawcza kuratora

Postautor: juliusz31 » 21 kwie 2006, 20:40

acha jeszcze jedno po tej jednej wizycie skierowal sprawe do sadu w??????????
juliusz31

Podziękował : 0 raz

Postautor: Barbara » 21 kwie 2006, 21:17

Przepraszam, ale to się kupy nie trzyma. Kobieta nie chciała się dodzwonić, ale się dodzwoniła. Kurator skierował sprawę do sądu (skoro przyszedł, to znaczy, że sprawa już do sądu trafiła). Chyba Pana ktoś nie poinformował dokładnie, jak było.
Barbara
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 1 raz

Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi