Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...
Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
autor: karunamay » 29 kwie 2006, 12:47
Witam,
chciałam sie pochwalić, że zostałam kuratorem społecznym w Warszawie:)
ale sie cieszeeeeeeeeeeeee. odkąd pamietam, zawsze chciałam wykonywać tą prace.
Od razu po studiach złożyłam dokumenty na kur, społ. i zawodowego. Po niecałym roku zostałam zaproszona na rozmowe do przemiłej Pani kurator...i stało sie:) Teraz tylko czekam , aż beda zapraszać na rozmowy w sprawie rpzyjęć na aplikacje kuratorska.
miłego dnia
-

karunamay
-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
autor: karunamay » 29 kwie 2006, 16:39
a pewnie, że bede sie brałała...i na rozmowe kwalifikacyjna w sprawie przyjecia na aplikacje też bede zaproszona..tylko po 16 V.
-

karunamay
-
autor: aplik » 01 maja 2006, 9:53
no zobaczymy hehehehe
-
aplik
-
autor: Aluap » 01 maja 2006, 10:09
Tylko pozazdrościć

Gratuluję i pozdrawiam.
" Kurator to sługa ludzkości. Tej ludzkości, która cierpi sama i przez swoje błędy powoduje cierpienie innych ..."
-
Aluap
-
autor: kieziken » 06 maja 2006, 19:56
Cześć
W kwietniu tego roku sąd okregowy poszukiwał kuratorów społecznych złożyłam papiery dostałam powiadomienie że się dostałam strasznie chce to robic bo zawsze o tym marzyłam tylko że na poinformowaniu mnie o tym ze zostałam wpisana na liste sie skonczyło, miało byc zaprzysieżenie ale na razie cisza może ktos wie jaka jest dalsza procedura i ile to trwa bo ja CHCE COS ROBIC!!!
Pozdrawiam
-
kieziken
-
autor: karunamay » 06 maja 2006, 23:24
kieziken pisze:Cześć
W kwietniu tego roku sąd okregowy poszukiwał kuratorów społecznych złożyłam papiery dostałam powiadomienie że się dostałam strasznie chce to robic bo zawsze o tym marzyłam tylko że na poinformowaniu mnie o tym ze zostałam wpisana na liste sie skonczyło, miało byc zaprzysieżenie ale na razie cisza może ktos wie jaka jest dalsza procedura i ile to trwa bo ja CHCE COS ROBIC!!!
u mnie w sadzie rejonowym potrzeba kuratorów społecznych, widzie, że jesteś z Warszawy..wiec jeśli Ci zależy, odezwij sie do mnie- pomogę Ci chetnie.
Napisz na maila do mnie, a ja Ci podam do siebie tel. i wszystko powiem.( jeśli Ci oczywiście zależy, to prosze o szybki kontakt, ponieważ 15 byłaby już zaprzysieżenie).
karunamay@tlen.pl
pozdrawiam
-

karunamay
-
autor: kieziken » 08 maja 2006, 20:06
wielkie dzięki karunamay
Pozdrawiam
-
kieziken
-
Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...