Dzień Dobry po raz pierwszy

Forum, na którym możesz przedstawić się innym, napisać kilka słów o sobie ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Dzień Dobry po raz pierwszy

Postautor: RóŻa » 03 paź 2006, 22:33

Salve, ze stolicy Małopolski, jestem kuratorem społecznym dla dorosłych, od 7 lat pracuję w tzw. terenie. ¦ledzę forum od mniej więcej od roku. Kilka razy skorzystałam z porad. m. in. dlatego zalogowałam się gdyż kilka razy Szanowne Forum zupełnie nieświadomie udzieliło mi pomocy, a teraz sama będę mogła zapytać o dręczące mnie problemy. Pozdrawiam cieplutko i z góry zaznaczam, że nie mam zamiaru się wymądrzać, tylko zaznaczyć swoją obecność. [/b]
Awatar użytkownika
RóŻa

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: kesey » 04 paź 2006, 1:18

Witaj Różo :!:
Wymądrzaj się ile dusza zapragnie- w końcu i od tego jest przecież forum :D i niechaj Ci będzie tu dobrze.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: Barbara » 04 paź 2006, 8:54

Wtam i ja, Różo.
Twój kociak jest naprawdę przesympatyczny.
Pozdrawiam!
Barbara
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 1 raz

Postautor: RóŻa » 04 paź 2006, 15:24

dziękuję za miłe słowa. Mój awatarek znalazła moja 14 letnia córcia.
A teraz parę słów o sobie, jak juz wspominałam jestem kuratorem dla dorosłych. Z zawodu byłam przez lata ,,galerniczką" czyli pracowałam
w Galerii Sztuki. Niestety od jakiegoś czasu moje dodatkowe zajęcie stało się podstawowym. Lubię je, mam potrzebę poznawania, rozmowy, po prostu lubię ludzi, chcę im pomóc w miarę moich skromnych możliwości i zrozumieć dlaczego ? Oni chyba też mnie akceptują, nie miałam jak dotąd żadnych /odpukać/b. dramatycznych doświadczeń.
Awatar użytkownika
RóŻa

Podziękował : 0 raz

Postautor: kropka » 04 paź 2006, 19:16

I ja, barrrdzo rodzinna witam Cię Różo z przepieknego Krakowa. Nasze Forum, jak wiesz, było - i jest - areną starć myśli kuratorskiej z rzeczywistością, często niezrozumiałą. Obyś miała przyjemność bycia tu z nami :) na dobre i złe, smucenia i radowania się. Mnie tu jest dobrze, bardzo dobrze.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kropka
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 635 razy
Otrzymał podziękowań: 69 razy

Wróć do Dzień Dobry :)