ogólne

Nie wiesz gdzie zamieścić swój temat? Jeśli jest niezwiązany z żadnym z utworzonych działów zamieść go właśnie tutaj.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

ogólne

Postautor: lumpek4 » 24 paź 2006, 18:52

Właśnie przejrzałam sobie poruszane tematy. Zastanawiam się na jakim etapie jest sprawa "przymusowo" przeniesionych z Lublina. Wiem że odwoływali się od tej decyzji. Swoją drogą dlaczego nie poniósł konsekwencji ten, kto zatrudnił tyle dodatkowych osób. :evil: Czy ktoś z Was był we wrześniu w Popowie,na pierwszym szkoleniu organizowanym przez Centrum Szkolenia Kadr Prokuratur i Sądownictwa? :D
lumpek4

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: Becia » 24 paź 2006, 20:28

Nie jestem z Lublina i nic nie wiem o prznosinach i przeniesionych. Chciałabym jednakże dowiedzieć się coś na temat tego szkolenia w Popowie, bo jakos do mnie nie dotarło że coś takiego było organizowane, a szkoda. Czy ktoś wie czego dotyczyło to szkolenie?
Becia

Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: BartK » 25 paź 2006, 0:37

Właśnie też się zastanawiałem nad obecnym losem tych pokrzywdzonych przez los kuratorów z Lublina, ktoś może ma jakieś wiadomości na ich temat? Bardzo mnie ta sprawa interesuje, a na forum cisza w temacie, przezcież nie wysłano ich na Marsa, "tylko" 100 km od Lublina :)
Awatar użytkownika
BartK
VIP
VIP

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Postautor: nius » 25 paź 2006, 16:53

Drodzy Lupku i Bartłomieju odpowiedź na pytania dotyczące przeniesienia lubelskich kuratorów zamieściłem w wątku "Przeniesienia do innych sądów" w celu uporządkowania tematycznego. Dziękuję za zainteresowanie tematem. :lol:
Lumpku nikt nie zatrudnił "dodatkowych" osób, wszyscy kuratorzy byli obciążeni osobistymi nadzorami powyżej maksymalnych standardów. Decyzję podjęto w wyniku niewłaściwej interpretacji statystyk przez ministerstwo.
Zapraszam do tematu przeniesienia do innych sądów.
nius
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Wróć do Sprawy różne