Witaj!
Niestety nie jesteśmy w jednym budynku, a na dodatek w trakcie przeprowadzki ( podobno na lepsze :) ) Kuratorzy dla doroslych ul. Piotrowskiego 7 , rodzinni ul. Grudziądzka 45 a za parę dni Grunwaldzka 30. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów! Beata
Witajcie Od dawna nie brałam udziału na WSPANIA£YM FORUM (niepowtarzalnym) , albowiem brakuje mi czasu. ¯ałuję bardzo, ale mam nadzieję, że w niedługim czasie to się zmieni.
Przecież trzeba mieć nadzieję, no nie Może będzie zwiększona ilość etatów kuratorskich, nareszcie będzie obsługa sekretarska (której do dnia dzisiejszego nie mamy) i wówczas będzie ten UTÊSKNIONY WOLNY CZAS na to, aby spełniać swoje marzenia (chociaż w części) Do usłyszenia Pozdrawiam Was wszystkich bardzo bardzo bardzo gorąco
Mina - postanowiłam zarazić się od Ciebie entuzjazmem i nadzieją. Forum jest świetne, ale obserwując je wysnuwam wnioski, że ludzie śledzą je również dorywczo (brak czasu?). Trzymaj się, zwłaszcza że zapowiadają śniegi. Zmień opony na zimowe (sama też muszę). Cześć.