Ankieta MS

Tematy związane z funkcjonowaniem kuratorskiej służby sądowej do wykonywania orzeczeń w sprawach karnych

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Postautor: pinio4000 » 14 paź 2005, 17:23

Pyt. kto udostępnił dane adresowe? Jak to sie ma do ustawy o ochronie danych adresowych? gdzie jest prokurator?
pinio4000

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: pinio4000 » 14 paź 2005, 17:24

Pyt. kto udostępnił dane adresowe? Jak to sie ma do ustawy o ochronie danych adresowych? gdzie jest prokurator?
pinio4000

Postautor: dziubas » 16 paź 2005, 10:54

Dziwię się, Szanowni Państwo, dlaczego w wypowiedziach koncentrujecie sie na tym, skąd Instytut wziął adresy, a nie wypowiadacie się na temat wartości i ewentualnego znaczenia zawartych w ankietach naszych odpowiedzi dla ewentualnych zmian w funkcjonowaniu naszej służby w przyszłości. Ja wypełniłam aknietę solidnie i uczciwie, (a właśnie jestem przeciążona pracą i sprawuje osobiście 86 dozorów w pionie karnym), wierzę bowiem, że ktoś na jej podstawie sporządzi sensowne opracowanie, analizę, a to w przyszłości zaowocuje zmianami w regulacjach prawnych nas dotyczących i naszej codziennej praktyce. Pozdrowienia. :idea:
dziubas

Poprzednia

Wróć do Kuratorzy dla dorosłych