Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
grzesiu1 pisze: szukajmy proszę rozwiązań, pomagajmy sobie tak jak to czyni min. GONZO lecz nie ośmieszajmy i nie ironizujmy jak np. MRÓWKA, bo nie dość że robi się przykro to i odechciewa się pisać. pozdrawiam i dziękuję Kasia
grzesiu1 pisze:trzeba to uregulować prawnie - ja wymyśliłam zapis w uchwale rady miasta- pies ma za dnia być zabezpieczony w taki sposób aby umożliwić wejście na teren posesji osobom publicznym. za tym stoi ustawa o bezpieczeństwie i porządku w gminach ta zaś zawiera sankcje.
5)
utrzymywania zwierzęcia w ciągu dnia na uwięzi umożliwiającej dojście do posesji
osób trzecich, np. doręczyciela, służb publicznych itp
dojście do posesji
na uwięzi
grzesiu1 pisze:witam,
miła koleżanko, można nic nie robić, można być ciągłym malkontentem i komplikatorem
grzesiu1 pisze:a co daje dobre efekty w innym mieście.
kesey pisze:Może zatem drobna korekta, w stylu:
"Zabezpieczenia zwierzęcia, w godzinach od 8 do 20, w taki sposób, aby osoby trzecie wykonujące obowiązki służbowe i czynności urzędowe miały zapewnioną możliwość dojścia do budynku mieszkalnego, zajmowanego przez właściciela zwierzęcia, bez stworzenia zagrożenie dla życia, bądź narażenie się na poniesienie uszczerbku na zdrowiu i nietykalności cielesnej."
gonzo pisze:Witam.
Brawo grzesiu1, dzięki serdeczne kesey. Widzisz mrowka? I o to chodzi-otwieraj się na świat. Jesteś dziwnie zblokowana. Kesey jesteś OK.
Pozdrawiam wszystkich, bez urazy mrowka
ale Twojej diagnozie psychologicznej mówię NIEbez urazy
michal pisze:Kupiłem sobie odstraszacz i gaz
Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość