autor: suzanna » 18 maja 2007, 12:39
Witam, Chcialam zapytac Was jakie sa wasze odczucia po egzaminach, jak oceniacie atmosfere panujaca na pisemnych i ustnych, co was zaskoczylo, czy bylo cos co bulwesrowalo, czy raczej bez zadnych wpadek komisji? Dodatkowo chcialam sie z Wami podzielic moim osobistym doswiadczeniem i zapytac co wy na to: otoz bylam ostatnio na pisemnych egz w Tarnowie, wszystko fajnie, do momentu gdy komisja nie zaczela przegladac teczek kandytatow i komentowac ich na glos. Pech chcial, ze siedzialam dosc blisko i wszystko slyszlam-choc komisja mowila na tyle glosno, ze mysle iz 3/4 sali to slyszalo. Najbarziej komentowali jedna osobe, ktora byla z tzw innego okregu i baaaardzo sie to jednej pani-sedzi sadu penitencjarnego, nie spodobalo, Nie wiem czy ta osoba to uslyszala, ale jezeli tak to musialo sie jej zrobic glupio i przykro, nie mowiac juz o mnie i zapewne o innych, ktorzy sluszeli. I teraz pytanie do Was: czy p. sedzia miala do tego prawo i jak to ocieniacie? Bardzo mnie ciekawi Wasze zdanie na ten temat gdyz jak wiadomo nie ma rejonizacji i kazdy ma prawo zdawac wszedzie i startowac we wszystkich mozliwych konkursach. I jeszcze jedna taka dygresja: a co ze zmianami regulaminow przyjec na aplikacje w trakcie trwania konkursu i niepodawania do wiadomosci publicznej wynikow egz ustnych? Slyszalam, ze w Saczu zmieniono wlasnie regulamin, w trakcie trwania konkursu.Czekam na Wasze komentarze, zycze powodzenia na egz i dosatania wymarzonej pracy. Pozdrawiam Suzi