ryczałt za jednorazowy wywiad

Zadaj pytanie kuratorowi rodzinnemu.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

ryczaŁt za jednorazowy wywiad

Postautor: Roksana » 29 cze 2007, 16:35

witam około 6 maja oddałam "jednorazowy wywiad w miejscu zamieszkania" i nie wiem czy zostanie mi naliczony ryczałt za niego bo w sumie dostałam zlecenie przez telefon, zawiozłam wywiad i już....ps. jestem społecznym:)
Kurator społeczny
Roksana

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: chamanka » 29 cze 2007, 18:56

na temat ryczałtów powinnaś rozmawiać ze swoim kuratorem jesli dobrze rozumiem,został ci zlecony wywiad jednorazowy przez telefon, tak sie czasami zdarza , powinnaś otrzymać za to normalną kwote jak za wywiad jednorazowy w kolejnej liście ryczałtowej.
chamanka
chamanka

Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: eipiem » 29 cze 2007, 22:24

chamanka,
nie tak szybko.Ustawa dość jasno określa za co społecznemu może zostać przyznany rychałt.Roksana nie okresliła co to był za "jednorazowy".
eipiem
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: ryczaŁt za jednorazowy wywiad

Postautor: represja » 30 cze 2007, 14:29

Roksana pisze:witam około 6 maja oddałam "jednorazowy wywiad w miejscu zamieszkania" i nie wiem czy zostanie mi naliczony ryczałt za niego bo w sumie dostałam zlecenie przez telefon, zawiozłam wywiad i już....ps. jestem społecznym:)

Jeśli jesteś kuratorem społecznym powinnaś wiedzieć w jakich przypadkach wypłacany jest ryczałt za przeprowadzenie wywiadu środowiskowego. Odsyłam do ustawy. Każdy kurator zarówno społeczny jak i zawodowy powinien znać ją od deski do deski.
represja

Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi