Witam Kuratorów

Forum, na którym możesz przedstawić się innym, napisać kilka słów o sobie ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Witam Kuratorów

Postautor: Sara » 25 lis 2007, 21:01

Hej! Jestem sara. Nowa-na forum , stara-30 lat w zawodzie kuratora . Niemal na wylocie- zasłużony (?) odpoczynek emerytalny - w co samej mi trudno uwierzyć! Ale life goes on. Pozdrawiam serdecznie wszystkich! Ukłony w stronę kesey'a i Bartłomieja.
Sara

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: BartK » 25 lis 2007, 21:16

Witamy i oczywiście wielkie ukłony za 30 lat w zawodzie!
Awatar użytkownika
BartK
VIP
VIP

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Postautor: kesey » 26 lis 2007, 0:51

Witam Cię serdecznie Saro :!: 30- to naprawdę tyle da się wytrzymać :D :?:
Pozdrawiam.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: Sara » 27 lis 2007, 18:32

Bartłomiej i Kesey- dzięki za serdeczne przyjęcie. Odp. Z lewej minusy zawodu wgniatające w parkiet, z prawej jego plusy stawiające do pionu, to te parę latek po 30-tu?! - SPOKOJNIE!!! Mój problem to- CO POTEM ?! Kapcie i TV ? - na razie tu mam same minusy. Pozdrawiam
Sara

Postautor: kropka » 27 lis 2007, 21:28

Witaj Saro. Jesteś chyba jednym z najstarszych stażem forumowiczów :!: w naszym gronie. Chylę czoła, bo choć do emeryturki mam naście lat , zastanawiam się, czy dotrwam w stanie niezmienionym :wink:
Pytasz się - Co potem? Ano wyruszysz w świat, a stać Cię będzie docierać w najdziksze miejsca, no nie? Gorzej, jak w międzyczasie zrównają wiek emerytalny :?Uściski
Kropka
Ps. Jesteś rodzinna czy dorosła?
Awatar użytkownika
kropka
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 635 razy
Otrzymał podziękowań: 69 razy

Postautor: Sara » 28 lis 2007, 21:33

Hej Kropko! Jestem rodzinna- u nas utarło się o kuratorach: ci"dorośli" i ci "nieletni" z zamiennikiem na "małolaty" , co zwłaszcza nam rodzinnym nawet się podoba. Nie tylko dotrwasz-zapewniam- do emeryturki , ale będziesz zdumiona ,że "TO JU¯ ?!" Niemal szok. Moim marzeniem było zwiedzić najważniejsze zabytki starożytnych- zaginionych cywilizacji (moje niezmienione od liceum hobby) -Peru, Meksyku, Indii,....- a więc trafiłaś Kropeczko Ty moja w dziesiątkę. Tylko, że marzenie -jest! zdrowie- jest!, a konto -zerowe ! Stąd ew. zrównanie wieku emerytalnego zupełnie mnie " nie rusza", ( sorry dla mających inne zdanie) zwłaszcza,że nie ode mnie (nas) to zależy i może wtedy za 9 (sic!) latek - " będzie mnie stać"? W tym temacie jednak jestem zdecydowanie sceptyczną realistką !
Pozdrawiam Kropko i dzięki!
Sara

Wróć do Dzień Dobry :)