Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
może zle się wyrazilam.ciekawi mnie Pani interpretacja tego wszystkiego i Pani określenia, czyżby one były zawarte w aktach sprawy?
(...) nie spodziewalam sie wizyty,otworzylam drzwi cala w mące-pierogi robie akurat
(...) nie wpuscilam Go
(...) oznajmiłam,iż chcę złożyć wniosek (pismo) o uchylenie dozoru reakcja mnie delikatnie zaskoczyła. ... Odpowiedz jaką uzyskałam brzmiała mniej więcej następująco: w czym mi ten nadzór przeszkadza, skoro ja za niego nie płacę
(...) mam prawo prosić by kuratorem była kobieta
mam prawo do tego by kurator, spełniając swoje obowiązki nie naruszał mojej godności
(...) kiedy mnie pan chciał zaglądnąć do szafki czy mam ciuchy poukładane ,powiedziałam żeby wybił sobie z głowy takie akcje bo jest moim gościem,w moim domu i mimo służbowego charakteru wizyty,powinien uszanować reguły w nim panujące albo go opuścić ...
kesey pisze:Brak współpracy z kuratorem, uchylanie się od przekazywania mu żądanych informacji, czy też kontaktu z nim (poprzez uniemożliwianie przeprowadzenia wizyty domowej w ustawowo przewidzianym czasie, tj. porze dziennej)
Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości