Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
kgb14 pisze:mariuszeks1 pisze:Policja nie miała by powodu mnie szukać , bo się nie ukrywałem i zapewne do babci by nie przyszli.
"kruk krukow...." nie zostanie ukarany.
Nie będe opisywał w jaki sposób kurator poszukuje człowieka bo to nie to jest przedmiotem pytania.
Spróbuj uwierzyć , że mógłby przyjść dzielnicowy i rozpytać .
co do drugiej zacytowanej przeze mnie Twojej myśli to zdecydowanie się mylisz . Też nie będe podawał przykładów bo też nie oto chodzi .
To , że przywrócono termin apelacji jest jakimś dowodem , jednak zupełnie nie rozumiem dlaczego nie był Pan na sprawie lub w jakikolwiek sposób nie zainteresował się jak sprawa się zakończyła . Przecież wiedział Pan , że toczy sie postępowanie . Myslał Pan , ze o Panu zapomnianoW dalszym ciągu uważam , że jest Pan w znacznej mierze winny sam sobie.
Pozdrawiam .
mariuszeks1 pisze:Nie byłem na rozprawie , bo Sąd słał pisma nie pod ten adres co trzeba , a co za tym idzie nie powiadomił mnie należycie , do czego zresztą się przyznał uwzględniając mój wniosek o przywrócenie terminu.
Co do drugiej części Pana odpowiedzi , to TAK interesowałem się sprawą i podanie nowego adresu jako mój obowiązek wynikający z KPK jest tego dowodem , a co do terminu rozprawy to kto może wiedzieć u nas w Polsce kiedy odbywają się sprawy skoro na wokandy czeka się i rok .
mariuszeks1 pisze:Babcia miała wszystko spisane na kartce , żeby nie zapomnieć :
1.Na czyją szkodę popełniłem przestępstwo
2.Jaka jest kwota szkody
3.Jakie popełniłem przestępstwo
Kurator babci mówił , a babcia żeby nie zapomnić zapisała sobie na kartce.
Ja jej tego nie podyktowałem , jasnowidzem tez raczej nie jest.
Bosman pisze:mariuszeks1 pisze:Babcia miała wszystko spisane na kartce , żeby nie zapomnieć :
1.Na czyją szkodę popełniłem przestępstwo
2.Jaka jest kwota szkody
3.Jakie popełniłem przestępstwo
Kurator babci mówił , a babcia żeby nie zapomnić zapisała sobie na kartce.
Ja jej tego nie podyktowałem , jasnowidzem tez raczej nie jest.
Rozumiem.
Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość